promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Zimány Linda megmutatta, hogy milyen bikiniben megy a Balatonra – válogatás
Borítókép:  Zimány Linda. Forrás: Instagram.
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Zimány Linda Instagram-oldalán kívül megnéztük, hogy Bódi Sylvi, Nicole Scherzinger, Irina Shayk és Demi Rose milyen új képekkel örvendeztették meg követőiket.

Népszerű és keresett modellünk, aki mellékesen jogászkodik is, Zimány Linda szinte felismerhetetlen már legújabb fotóin. Ennek ellenére újabb és újabb képekkel örvendezteni meg követőit. Előbb még részt vett egy fotózáson, majd megmutatta, hogy milyen fantasztikus bikinit fog viselni a Balatonnál – ugyanis ott tölti a hosszú hétvégét.

Bódi Sylvi csak be akarta mutatni képei, hogy macskája, Simba újra vele van, aki két teljes napot utazott haza Angliából. Természetesen a macskát is látni a képeken, de egyszerűen kiszúrja a szemünket Sylvi dekoltázsa – emellett nem lehet szó nélkül elmenni.

Áttérve a nemzetközi vizekre. Irina Shayk, Cristiano Ronaldo egykori barátnője, valamint Bradley Cooper gyerekének anyja csak be akarta mutatni legújabb szerzeményét, egy Burberry márkájú retikült, ám valamilyen véletlen folytán a modell mellei is hangsúlyos szerepet kaptak a fotón.

View this post on Instagram

Special delivery @burberry @riccardotisci17

A post shared by irinashayk (@irinashayk) on

Lewis Hamilton exe, a népszerű énekesnő, Nicole Scherzinger továbbra is Hawaii gyönyörű napsütötte tengerpartján piheni ki az elmúlt év fáradalmait. Ha már pedig ott van, akkor kék bikinijében megmutatja ugrótudományát (a videót csak lapozás után tudjátok elindítani).

View this post on Instagram

Jumpin’ into the weekend like...

A post shared by Nicole Scherzinger (@nicolescherzinger) on

A 25 éves nemzetközi hírnévnek örvendő modell, Demi Rose éppen Ibizán (azon a szigeten, ahonnan Vajna Timiék hazamenekültek) nyaral. Természetesen nem hagyhatta ki, hogy új bikinijét ne tárja a nagyközönség elé. Lapozgatni is tudtok, ha a szépség fenekére vagytok kíváncsiak...

View this post on Instagram

Waifu laifu

A post shared by Demi (@demirose) on

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás