Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Zimány Linda megmutatta, hogy milyen bikiniben megy a Balatonra – válogatás

Zimány Linda megmutatta, hogy milyen bikiniben megy a Balatonra – válogatás

Színes

Zimány Linda megmutatta, hogy milyen bikiniben megy a Balatonra – válogatás

Színes

TK 04:40

Zimány Linda Instagram-oldalán kívül megnéztük, hogy Bódi Sylvi, Nicole Scherzinger, Irina Shayk és Demi Rose milyen új képekkel örvendeztették meg követőiket.

Népszerű és keresett modellünk, aki mellékesen jogászkodik is, Zimány Linda szinte felismerhetetlen már legújabb fotóin. Ennek ellenére újabb és újabb képekkel örvendezteni meg követőit. Előbb még részt vett egy fotózáson, majd megmutatta, hogy milyen fantasztikus bikinit fog viselni a Balatonnál – ugyanis ott tölti a hosszú hétvégét.

Bódi Sylvi csak be akarta mutatni képei, hogy macskája, Simba újra vele van, aki két teljes napot utazott haza Angliából. Természetesen a macskát is látni a képeken, de egyszerűen kiszúrja a szemünket Sylvi dekoltázsa – emellett nem lehet szó nélkül elmenni.

View this post on Instagram

A nyár egyik legjobb történése, hogy Simba újra velem van! Két teljes napon keresztül utazott haza Angliából. Még márciusban szerettem volna öt hazahozni, de sajnos a korlátozások miatt nem volt erre lehetöség... Most végre itt van!!! Nagyon hiányzott már nekem... Nem sokkal a hazaérkezése után Szentesre mentünk meglátogatni Dr. Dobos Andrást, aki az állatszemek specialistája. Simba szeme kicsit váladékozott, s ez gyanúra adott okot. A gyanúm be is igazolódott, s még szerencse, hogy idöben eljutottunk a rendelöbe, mert az alapos vizsgálat után kiderült, hogy Simba mindkét szemén neuropátiás elváltozások vannak. Ott helyben el is végezte a lézeres beavatkozást a doktor úr, s most már minden rendben van. Büszkeséggel tölt el, hogy nekünk itt, Magyarországon ilyen jól felszerelt állat szemklinikánk van, ilyen komoly szakemberrel, mint Dr. Dobos András, aki egy kis mókára is mindig kapható. (2.kép) #Simba #ÚjraItthon #SikeresSzemmütét #Maincoon #Cat #SylviBodi

A post shared by Sylvi Bódi (@sylvibodi) on

Áttérve a nemzetközi vizekre. Irina Shayk, Cristiano Ronaldo egykori barátnője, valamint Bradley Cooper gyerekének anyja csak be akarta mutatni legújabb szerzeményét, egy Burberry márkájú retikült, ám valamilyen véletlen folytán a modell mellei is hangsúlyos szerepet kaptak a fotón.

View this post on Instagram

Special delivery @burberry @riccardotisci17

A post shared by irinashayk (@irinashayk) on

Lewis Hamilton exe, a népszerű énekesnő, Nicole Scherzinger továbbra is Hawaii gyönyörű napsütötte tengerpartján piheni ki az elmúlt év fáradalmait. Ha már pedig ott van, akkor kék bikinijében megmutatja ugrótudományát (a videót csak lapozás után tudjátok elindítani).

View this post on Instagram

Jumpin’ into the weekend like...

A post shared by Nicole Scherzinger (@nicolescherzinger) on

A 25 éves nemzetközi hírnévnek örvendő modell, Demi Rose éppen Ibizán (azon a szigeten, ahonnan Vajna Timiék hazamenekültek) nyaral. Természetesen nem hagyhatta ki, hogy új bikinijét ne tárja a nagyközönség elé. Lapozgatni is tudtok, ha a szépség fenekére vagytok kíváncsiak...

View this post on Instagram

Waifu laifu

A post shared by Demi (@demirose) on

Borítókép: Zimány Linda. Forrás: Instagram.