Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Vajna Timi milliókat érő gyémántjait és luxuscikkeit vitték el a rablók

Vajna Timi milliókat érő gyémántjait és luxuscikkeit vitték el a rablók

Színes

Vajna Timi milliókat érő gyémántjait és luxuscikkeit vitték el a rablók

Színes

TK 17:17

Amennyire jól indult, annyira szörnyen zárult Vajna Timi és barátja, Zoli ibizai nyaralása.

Több cikkben is megmutattuk azt, hogy Vajna Timi mennyire jól érzi magát Ibizán. Természetesen ehhez kellett Andy Vajna özvegyének képei is.  Azonban a nyaralás drámai fordulatot vett, hiszen kirabolták a szerelmeseket.

Hosszú időnek kellett eltelnie, mire le tudtak nyugodni, hiszen Timi kisebb sokkot kapott. Ezután kezdték el szervezni a hazautat, ami nem várt bonyodalmakhoz vezetett. Hiszen úgy tűnt, hogy minden iratuktól is megfosztották a párt, ezek hiányában pedig nem tudták volna elhagyni a szigetet, ugyanis a legközelebbi magyar konzulátus Barcelonában volt. A rablók gazdag zsákmánnyal távoztak, hiszen Timi gyémátjaira és luxusholmijaira sikerült szert tenniük. Öröm az ürömben, hogy végül meglett a személyi, így azzal sikerült megszervezni a hazautat.

A Borsnak egy ismerős mondta el a részleteket:

„Szegény Timi nagyon megijedt, amikor meglátta a feltört, üres széfet, hisz több értékes és számára fontos ékszert és pénzt tartott benne. Cipőket, táskákat, ruhákat, mindent vittek, ami értek. Egy pár holmit azonban ott hagytak, például Timi edzőcipőjét és néhány ruháját, de a legfontosabb, hogy a személyi igazolványa időközben előkerült, ami a hazaút miatt nagy megkönnyebbülést jelentett számára. Nagyon tanácstalanok voltak, mert a legközelebbi követség Barcelonában volt, de így, hogy előkerült a személyi, simán haza tudtak jönni a tervezett időben. Egyébként szombat délután landolt a gépük, az ellopott iratok pótlása ügyében pedig Timi már el is kezdett intézkedni”.

A lap úgy tudja, hogy az eltulajdonított tárgyak több milliót érhettek.

Borítókép: Vajna Tímea. Forrás: velvet.hu.