promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vajna Tímea kirakott pár képet a tökéletes fenekéről
Borítókép:  Vajna Tímea / via lokal.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Elég pikáns, sőt, mondhatni brutálszexi fotókat posztolt magáról Vajna Timi, aki éppen Spanyolországban pihenget szerelmével, Zolival.

Senki sem tudja hibáztatni Vajna Tímeát, hogy az utóbbi, magányosan töltött időszak után egy kis kikapcsolódásra vágyott, ezért Ibizára utazott párjával. Amikor Amerikában kitört a járvány, akkor sajnos pont külön voltak, de most végre együtt lehetnek, ami biztos, hogy nagyon jót tesz a gyönyörű üzletasszonynak, hiszen még mindig sokat gondol elhunyt férjére, Andy Vajnára.

Ilyenkor tényleg az a legjobb, ha az ember kiszakad a megszokott közegből, és valószínűleg Vajna Timi is így gondolja, hiszen Spanyolországban sütteti a bomba testét, és ezt elképesztő képekkel bizonyítja – most például egy falatnyi bikiniben mutatta meg formás fenekét, a követők pedig rögtön írták is a vágyakozó kommenteket.

Bárki is lőtte ezeket a fotókat, az biztos, hogy érti a dolgát, hiszen megtalálta a lehető legcsábítóbb beállítást. Vajna Tímea talán még sosem volt ilyen dögös, szóval szerencsésnek érezhetik magukat a rajongók, mivel mostanában sorra szállítja nekünk a vadító tartalmakat, amikből úgy látszik, hogy sosem lesz elege a közönségnek.

Itt lehet megtekinteni a szexi, fürdőruhás képeket:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás