Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Brutálszexi képeket rakott ki magáról Vajna Tímea

Brutálszexi képeket rakott ki magáról Vajna Tímea

Színes

Brutálszexi képeket rakott ki magáról Vajna Tímea

Színes

Baranyecz János - 2020.08.13. 09:39

Éppen Ibizán nyaral szerelmével Vajna Timi, de szerencsére volt ideje lőni magáról pár igazán pikáns fotót, ami tuti, hogy mindenki megvadít.

Vajna Tímea sokáig volt Magyarországon, hiszen meglátogatta várandós testvérét, elment elhunyt férje, Andy Vajna síremlékéhez, és végre újra együtt lehetett szerelmével, Zolival. Elég megterhelő volt a gyönyörű üzletasszony számára az utóbbi egyedül töltött időszak, de most végre úgy néz ki, hogy fellélegezhet, hiszen Spanyolországban piheni ki a fáradalmakat párja társaságában.

Ibiza szépsége kihozta Vajna Timiből, hogy feldobjon magára egy dögös, aprócska bikinit, majd megossza a követőivel, hogy milyen jól érzi magát nyaralás közben – viszont van egy kép, ami annyira durvára sikeredett, hogy már szinte korhatárhoz kéne kötni a megtekintését.

Az biztos, hogy a híresség egyszerűen kirobbanó formában van, így érthető, hogy buszkén mutogatja fürdőruhában a testét. A rajongók persze egyből elvesztették a fejüket, és dicsérő szavakkal rohamozták meg őt, ráadásul az is elnyerte a tetszésüket, hogy az összeállítás végén van is egy lassított videó, amin éppen szexin jön ki a medencéből Vajna Tímea, majd a pasija viccesen mögé ugrik.

Itt lehet megtekinteni a forró posztokat, persze csak saját felelősségre:

Borítókép: Vajna Tímea / via femina.hu