Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Kirabolták Vajna Tímeát

Kirabolták Vajna Tímeát

Színes

Kirabolták Vajna Tímeát

Színes

Baranyecz János - 2020.08.15. 14:14

Szörnyű dolog történt Vajna Timivel és szerelmével, hiszen éppen Ibizán nyaraltak, mikor az útlevelükkel együtt mindenüket elvitték.

Vajna Tímea miután hosszú ideig volt egyedül, szomorú gondolatok között a koronavírus-járvány sújtotta Amerikában, fogta magát, és egy időre Magyarországra jött, hogy meglátogassa várandós testvérét, és végre újra együtt lehessen szerelmével, Zolival. Ezek után elmentek egy kicsit romantikázni Spanyolországba, ahonnan brutálszexi képeket rakott ki a híresség – de a pihenés végül rémálommá változott.

„Kiraboltak minket Ibizán. Szeretném felhívni mindenki figyelmét, aki külföldre megy, fokozottan figyeljen az értékeire, mert covid alatt megnövekedtek a betörések számai és a rendőrség nem jön ki helyszínelni a covid alatt.

A rablók elvitték az összes iratainkat és az útleveleinket is, úgyhogy nem tudjuk, hogy jutunk haza, mivel a legközelebbi követség Barcelonában van.

Azt mondták sajnos több a rabló, mint a turista idén… mikor lesz már vége ennek a borzalmas covid világnak?”

– osztotta meg követőivel Instagram Storyjaiban Vajna Timi.

Pedig eddig úgy tűnt, hogy a sztár megkapja az áhított boldogságot, de végül a tolvaj – vagy tolvajok – miatt minden tönkrement. Kipakolták a széfet, márkás cipőket, ékszereket, pénzt, laptopot, iratokat, táskákat vittek el tőle és párjától, jelenleg pedig kétségbe vannak esve, hiszen így nagyon nehezen tudnak majd hazajutni. De azért reméljük, hogy hamarosan megoldódik ez a probléma, és sikerül kiheverniük a rettenetes esetet.

Borítókép: Vajna Tímea / tv2.hu (via 24.hu)