Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Nagyon cuki taggal bővült a Schwarzenegger-család – kép

Nagyon cuki taggal bővült a Schwarzenegger-család – kép

Színes

Nagyon cuki taggal bővült a Schwarzenegger-család – kép

Színes

Baranyecz János 13:45

A Terminátor sztárja bemutatta legújabb kedvencét, és azon kívül, hogy elolvadunk a kis pofijától, még a neve is elég különleges – ráadásul a rajongóknak is ismerősen cseng majd.

A karantén alatt több videót is láthattunk Arnold Schwarzeneggerről, amiből kiderült, hogy milyen jól elvan a Whiskey nevű pónijával, meg a Lulu névre keresztelt szamarával. Nagy állatbarát az akcióhős, most pedig tovább bővült a szőrös kis pajtások száma, ugyanis egy rettenetesen édes kutyus is beköltözött hozzá, akit rögtön meg is mutatott a világnak.

„Íme a legújabb családtag, Dutch! 10 hónapos, és a Predator - Ragadozóban alakított karakterem után neveztem el, 46 kilós és egy picit fél Lulutól... de hamarosan legjobb barátok lesznek”

– írta izgatottan Arnie.

Valószínűleg elég féltékeny a híresség szamara, ezért nem jönnek ki még olyan jól a kutyussal, de idővel ez is meg fog változni, hiszen a járvány miatt most jóval több ideje van otthon, így tud foglalkozni az állatokkal.

Az biztos, hogy alapból is elég érdekes életet él Arnold Schwarzenegger, de most, hogy már egy aranyos ebbel is bővült a házikedvencek listája, máris kevésbé lehet sajnálni őt, hogy így nem tud esetleg egy új Terminátor-filmet forgatni – mondjuk az előző rész után nincs is igazán szükségünk rá.

Itt lehet megtekinteni Dutchot és a boldog gazdiját:

Borítókép: Arnold Schwarzenegger / CHARLES SHOLL / BRAZIL PHOTO PRESS / Brazil Photo Press via AFP