promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Berki Krisztián hatéves lányának már saját Instagram-oldala van
Borítókép:  Lokal.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hódi Pamela és Berki Krisztián kislányának, Berki Natasa Zselykének saját Instagram-oldala lett. Bejegyzés egyelőre nincs, de több mint 3000 követője már van.

A Bors szúrta ki, hogy

Hódi Pamela és Berki Krisztián kislányának, Berki Natasa Zselykének saját Instagram-oldala lett. A kislánynak egyelőre egy bejegyzése sincs, ennek ellenére már több mint 3000 követővel rendelkezik.

A bulvárlap megkereste Hódi Pamelát azzal kapcsolatban, hogy mit is szól ahhoz, lányának már saját Instagram-oldala van. Ugyan túl sok mindent nem árult el az 537 ezres követőtáborral rendelkező, legnépszerűbb Magyarországon élő Instagram-celeb, de annyit azért igen, hogy „a megfelelő személlyel megtették a megfelelő intézkedéseket." 

[[c]]

Ahogy azt a Bors jelzi,

Hódi Pamela már jó ideje szeretné elérni, hogy kislánya ne legyen jelen a közösségi média platformjain.

Ennek oka egyszerű: szeretné megóvni Nati gyerekkorát, ahogy azt is szeretné elérni, hogy később majd kislánya maga dönthessen, akar-e magának saját profilt vagy sem. Hiába azonban az igyekezet, Berki Krisztián rendszeresen közzé tesz képeket Berki Natasa Zselykéről.

[[c2]]

De ha már Instagram: nemrégk kiderül, hogy a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) vizsgálata alapján Berki Renáta anélkül reklámozta egy kereskedő cég óráit a közösségi oldalán, hogy megjelölte volna a posztok fizetett jellegét. A bújtatott reklámozás tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatnak minősül, ami miatt már számos alkalommal járt el a GVH. Emiatt 2,2 millió forintos büntetést kell fizetnie Berki Krisztián feleségének.

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás