promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Magánéletéért harcol Meghan Markle és Harry herceg
Borítókép:  DANIEL LEAL-OLIVAS / AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Meghan Markle és Harry herceg jogi lépéseket tett az Egyesült Államokban, miután drónok készítettek felvételeket újszülött fiúkról, Archieról.

Elege lett a sussexi hercegi párnak. Meghan Markle és Harry herceg jogi lépéseket tett az Egyesült Államokban, miután drónok készítettek felvételeket újszülött fiúkról, Archieról – olvasható a BBC-n. A pár a magánélet megsértésére hivatkozva nyújtott be keresetet Los Angelesben. Állításuk szerint a koronavírus idején egy ismeretlen személy fotókat készített a 14 hónapos gyermekükről.

„Kaliforniában minden embert és családtagot megillet a magánélethez való jog az otthonában. Ezt pedig se drónnak, se helikopternek, se telefotó-objektíveknek nincs joga megsérteni”

– fogalmazott a hercegi pár ügyvédje, Michael Kump.

A kereset szerint a királyi teendőtől visszavonuló pár minden mozdulatát paparazzik figyelik. Drónokat használva lesnek be otthonukba, vagy ha épp úgy adódik, lyukat vágnak a biztonsági kerítésen. Meghan Markle-nek és Harry hercegnek már korábban is meggyűlt a baja a bulvársajtóval, épp emiatt határozta el a pár, hogy minden kapcsolatot megszakít a brit bulvársajtóval.

Hogy Meghan Markle és Harry herceg és Archie meddig marad Los Angelesben, nagy kérdés... Korábban ugyanis egy, a családhoz közel álló szakértő Richard Fitzwilliams azt állította,

hogy Harry hercegnek hiányzik neki Anglia, visszaköltözne a szigetországba.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás