promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Leszámolásba kezdett Harry herceg és Meghan Markle
Borítókép:  DANIEL LEAL-OLIVAS / AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Harry herceg és Meghan Markle új életet kezdett, ennek pedig része az is, hogy új szokásokat vezetnek be. Ezek közül az egyik az, hogy mostantól nem nyilatkoznak a Daily Mail, a The Sun, a Daily Mirror és a Daily Express szerkesztőségének.

Jelenleg Los Angelesben él a brit királyi családtól különváló Harry herceg és Meghan Markle, gyerekükkel, Arcihe-val. Az új élethez pedig új szabályok, pontosabb új médiakapcsolati-politika tartozik. Ennek részleteiről küldött levelet a pár a Daily Mail, a The Sun, a Daily Mirror és a Daily Express szerkesztőségének – írja a Financial Times. A közleményben Harry herceg és Meghan Markle kijelenti, 

hogy a felsorolt lapoknak nem hajlandóak a jövőben nyilatkozni. 

Az írásban kiemelik, hogy a szabad sajtó – amelynek elsődleges feladata és kötelessége az, hogy a valóságot jelenítse meg – a demokrácia alappillére.

„Ez a szabályozás nem a kritika elkerüléséről szó, vagy épp riportok cenzúrázásról. A médiának minden joga van beszámolót vagy véleményt megjeleníteni Sussex hercegéről és hercegnéjéről, legyen az jó vagy rossz. Mindez azonban nem alapulhat hazugságon”

– teszik hozzá.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás