promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Harry herceg nem érzi jól magát, költözne
Borítókép:  BEN STANSALL / POOL / AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Egy, a családhoz közel álló szakértő Richard Fitzwilliams arról beszélt, hogy Harry herceg hiába boldog Meghan Markle-vel és fiával, Archie-vel, hiányzik neki Anglia. Visszaköltözne a szigetországba.

Miután Meghan Markle és Harry heceg közösen úgy döntött, hogy a brit királyi családtól külön folytatják életüket, először Kanadában éltek egy ideig, majd most Los Angelesben, egy luxusvillában töltik mindennapjaikat. De most egy, a családhoz közel álló szakértő Richard Fitzwilliams arról beszélt, hogy Harry herceg hiába boldog, és szereti családját, hiányzik neki Anglia. Emögött az is meghúzódik, hogy Harrynek nem sikerült a beilleszkedés, és a családja is hiányzik.

„Az a vágya, hogy visszaköltözzön Angliába. Úgy érzi, hogy a feje tetejére állt az élete. Stresszes és nem tud beilleszkedni. Távol van azoktól, akikkel felnőtt és akik szeretik, és ez a koronavírus-járvány idején különösen megterhelő neki”

– nyilatkozta a királyi család szakértője a Daily Starnak.

Korábban egyébként dr. Jane Goodall antropológus beszélt arról, hogy Harry kihívásnak fogja fel Los Angeles-i életét. Úgy tűnik ez mára megváltozott, s Harry herceg jobban örülne, amennyiben Angliában folytatnák közös életüket.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás