promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ezeket biztosan nem tudtad Meghan Markle-ről!
Borítókép:  FADEL SENNA / AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nyilvánossára került Meghan Markle önéletrajzának másolata. Ebből pedig több meglepő dolog derül ki: az egyik az, hogy a volt sussexi hercegné a harcművészetben is jártas.

A volt sussexi hercegné, Meghan Marke önéletrajzának egy másolata nyilvánosságra került, ez pedig rámutat Harry herceg feleségének rejtett, eddig kevésbé ismert képességeire. Az ugye már régóta köztudott, hogy 2003-ban a Northwestern Egyetem színház és nemzetközi kapcsolatok szakán szerzett diplomát és sokáig színésznőként dolgozott. De most az is kiderült, hogy amikor csak kisebb szerepek jutottak neki, akkor kereset-kiegészítésként pincérkedett is. Folyékonyan beszél spanyolul és franciául – ráadásul ezen nyelvek több nyelvjárását is ismeri. Emellett jártas a kick-boxban és a balettben, a jazz- és a sztepptáncban is. Ja igen, és ha ez nem elég, nagyon szeret jógázni.

Meghan Marke korábbi személyi edzője, Jorge Blanco a Mirrornak elárulta, amikor a volt sussexi hercegné a Briliáns elmék című sorozatban szerepelt, akkor az órarendjében helyet kapott harművészeti képzés is, úgymint az ökölvívás és a kick-box.

„Nagyon hamar felvette az edzések ritmusát, köszönhetően tánctudásának gyorsan tanult. Azért szerettem vele dolgozni, mert kedves volt. Az külön öröm, hogy spanyolul tudtunk beszélni”

– mondta Jorge Blanco.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás