promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rubint Réka egy falatnyi bikiniben mutatta meg bomba testét – képek
Borítókép:  Rubint Réka / via bumm.sk
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Örülhetnek a rajongók, hiszen ismét igazán vadító fotókat rakott ki magáról a Santorinin nyaraló Rubint Réka, aki Schobert Norbival élvezi a napsütést, és a meseszép tájak látványát.

Rubint Réka és Schobert Norbi Santorinin pihenik ki az elmúlt, elég megterhelő időszak gondjait, és nagyon úgy néz ki, hogy megtalálták az igazán tökéletes helyet maguknak. Az álomszép sziget akkora nyugalmat adott nekik, hogy csak úgy kicsattannak a kirakott képeken, ráadásul még Réka kedve is megjött a szexin pózoláshoz, így például félmeztelenül is megmutatta tökéletes alakját.

A fitness egyik legjelentősebb hazai arca tovább folytatja a hódítást, hiszen ismét egy aprócska fürdőruhában csábítgatja a közönség tekintetét, de mellé komoly dolgokat is írt, ugyanis többen is megszólták őt az egyesek szerint túlzottan kidolgozott teste miatt.

„Rengeteg alkalommal megkapom: »Fúj, de ronda! Fúj, de izmos! Na! Én biztos, hogy nem akarok ilyen lenni!«
Nem is kell és az ilyen kommentelőket megnyugtatom, hogy nem is lesznek ilyenek! Hogy miért?! Azért, mert aki rendszeresen edz, kitartó, következetes munkát fektet a mindennapjaiba, az pontosan tudja, hogy rengeteg munka, tisztelet és kitartás szükséges az eredmények eléréséhez!
A munkám az életem! A hitelesség a védjegyem! Az imádott Alakreform családom az egyik legnagyobb büszkeségem!
42évesen jó ez így nekem”

– írta Rubint Réka.

Szerencsére nem hagyta magát, és nem engedte, hogy elrontsák kedvét a negatív emberek, főleg egy ilyen csodás nyaraláson. Ebből is látszik, hogy vannak, akik egyszerűen mindenbe képesek belekötni, és sokan elfelejtik, hogy az a lényeg, mindenki jól érezze magát a saját bőrében.

Rubint Réka pedig igazán elégedett azzal, amit elért, és ez a szexi, bikinis fotóin is látszik:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás