promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Félmeztelenül pózol Rubint Réka – fotók
Borítókép:  Rubint Réka / nyiregyhaza.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Schobert Norbi és felesége, Rubint Réka éppen az álomszép Santorinin pihenik ki az utóbbi időszak fáradalmait, és ezt pár brutál szexi kép is bizonyítja.

A koronavírus-járvány számtalan embernek nehezítette meg az életét, és ezzel Rubint Réka is így van, hiszen le kellett mondania az edzéseit. Végül online próbált meg segíteni a rajongóinak, hogy testmozgás hiányában a karantén alatt se hagyja el magát senki, ezért pedig rengetegen nagyon hálásak voltak. Most Schobert Norbival úgy döntöttek, hogy ideje egy kicsit nyaralni, és a gyönyörű Santorinire utaznak, ami nagyon bevált nekik a kirakott posztok alapján.

„Sokan kérdeztétek, hogy milyen Santorini?! Lenyűgöző!!! Sok helyen jártunk már, de ilyen szépet... talán még soha nem láttunk. Lenyűgöző, gyönyörű, tiszta, rendkívül kedves mindenhol mindenki!!! 1ora 50perc alatt Budapestről közvetlen járattal el lehet jutni. 1óra az időeltolódás. A helyiek elmondása szerint 150.000 túrista helyett most 40.000 van a szigeten ... ami azt jelenti, hogy mindenhol el lehet férni, nincs tömeg, nem kell előre foglalni a helyeket, mert van”

– mesélte a hazai fitness egyik legismertebb arca.

Úgy látszik, hogy tényleg hatalmas az öröm, hiszen nem elég, hogy jó idő van, de Rubint Réka annyira élvezi a pihenést, hogy még a felsőjét is ledobta egy vadító, félmeztelen kép kedvéért, ráadásul bomba alakját is megmutatta a követőknek, szóval nem lehet okunk panaszra.

Itt lehet megtekinteni a pikáns fotókat, persze csak saját felelősségre:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás