promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Schobert Norbi bekeményít: nem tűri a negatív embereket
Borítókép:  roviden.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Schobert Norbi megalkotta az Update Diet alkalmazást, amely nagy segítséget nyújt azoknak, akik életmódváltásban gondolkodnak. A fitneszguru elárulta, hogy ez egy olyan felület, ahonnan gondolkodás nélkül kitiltja a rosszindulatú, negatív kommentelőket.

Schobert Norbi azért, hogy segítse az embereket az életmódváltásban, megalkotta Update Diet nevű applikációt, ahol a közösségépítés mellett, különlegességek, receptek találhatók, amelyek minden nap segítenek eligazodni a kalóriák és egészséges életmód kérdésekkel teli útvesztőjében.

„Elindítottuk az Update közösségi platformot! A régi funkciókat megtartva, rengeteg újdonsággal szeretnénk mindenkit bíztatni az egészséges Update életmódra. Légy részese az Update közösségnek a megújult Update Diet alkalmazással”

– olvasható az alkalmazás leírásában.

Ugyanakkor az Update Diet felületén nem lesznek negatív vagy épp rosszindulatú kommentelők. Semmi gonoszkodás. Erről maga Schobert Norbi biztosította népes rajongótáborát, az egészséges életmód szerelemeseit.

„Első pontként mentort lehet vá­lasztani: Rékát vagy engem. Nap­közben üzenetekkel segítjük a felhasználókat, akik az applikációban vezethetik az étkezésüket, így látják, hogy napi hány gramm szénhidrátnál járnak például, de ugyanúgy a súlyukat is kontrollálhatják. Mindennap fejlesztjük a felületet, eddig nyolcvan­kétezren töltötték le. A legjobb benne, hogy a felhasználók egymást is tudják motiválni tanácsokkal, üzenetekkel, hozzászólásokkal, vagy ha úgy tartja kedvük, megoszthatják a számukra bevált recepteket. Teljesen ingyenes, ez az a felület, ami politika-, rek­lám- és erőszakmentes. Nem kell félni a negatív, rosszindulatú kommentektől sem, mert aki bántó szándékkal és megengedhetetlen stílusban lép fel a csoport bármely tagjával szemben, azt gondolkodás nélkül kitiltom”

fogalmazott a fitneszguru a Borsnak

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás