promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mihalik Enikő megint félmeztelen képet rakott ki magáról
Borítókép:  Mihalik Enikő / via velvet.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Továbbra sem lehet szégyenlősnek nevezni Mihalik Enikőt, hiszen ismét egy iszonyatosan szexi fotót posztolt, ami persze rendesen feltüzelte a követőket.

Mihalik Enikőre újra rátalált a szerelem, és most Magyarországon keres magának otthont, hiszen komoly tervei vannak, és elvileg többek között itt szeretne egy kicsit többet tanulni a divatról. New Yorkot már meghódította, és elég nagy sikereket ért el modellként, de úgy látszik, hogy most hazahúzta a szíve, és ennek csak örülhetünk, hiszen például a Balatonnál is nagyon csábító képeket lőtt magáról.

A gyönyörű Mihalik Enikő párszor már megmozgatta pikáns fotóival az internet népét, hiszen többek között nyilvános helyen is simán pucérkodott, és nagyon úgy néz ki, hogy egyszerűen nem tud leállni a dögös posztokkal, hiszen most is nagyon durva, amit kirakott.

A híresség félmeztelenül mutatta meg tökéletes testét, egy olyan pózban, amiről már szinte csak ő juthat eszünkbe, hiszen nem ez az első alkalom, hogy így mutatkozik. A rajongók persze csak ámulnak a látvány miatt, mivel a modell természetesen itt is bomba formában van, de ezt már megszokhattuk tőle.

Itt lehet megtekinteni Mihalik Enikő brutál szexi képét, persze csak saját felelősségre:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás