promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megint nyilvános helyen meztelenkedett Mihalik Enikő – kép
Borítókép:  Mihalik Enikő / Theo Wargo / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Híres modellünk, Mihalik Enikő továbbra is büszke a testére, amit akár az egész városnak is megmutat.

Jelenleg az Egyesült Államokban lakik Mihalik Enikő, ahol azon van, hogy modellként a legnagyobb márkákkal és tervezőkkel dolgozhasson, ami szerencsére sokszor össze is jön neki. A gyönyörű sztár már a munkája miatt is remek formában tartja a testét, amit elég sokszor megmutatott már a világnak, sőt, még nyilvános helyen, a Balatonnál is pucérkodott.

Úgy néz ki, hogy Mihalik Enikő tényleg nem szégyenlős, és egyáltalán nem zavarja, ha esetleg vadidegenek csodálják a fedetlen testét.

Most például úgy köszöntötte reggel a szomszédokat és az arra járó embereket, hogy anyaszült meztelenül jelent meg egy New York-i lakás erkélyén, erre pedig valószínűleg senki sem számított.

Nem mindennapos látvány, hogy egy topmodell csak úgy csupaszon mutassa meg magát a világnak, de biztos, hogy sok szerencsés akadt, akik részesülhettek a látványban. Páran pedig valószínűleg már a repjegyet is lefoglalták, hátha legközelebb ők is részesülhetnek az élményben, de lehet, hogy nem is kell olyan messzire menni, hiszen Mihalik Enikő hamarosan visszatér egy kicsit Magyarországra, ahol jó eséllyel megint készül róla pár dögös fotó.

Itt lehet megtekinteni a modell pucér képét:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás