Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Újra szerelmes Mihalik Enikő

Újra szerelmes Mihalik Enikő

Színes

Újra szerelmes Mihalik Enikő

Színes

BTP 11:31

Mihalik Enikő túllendült régi kapcsolatán, de még csak nagyon titokzatosan mesélt új párjáról.

A 35 éves gazdag amerikai üzletember, Vladimir Restoin Roitfeld, és Mihalik Enikő több mint négy évig voltak együtt, de karácsonykor úgy döntöttek, hogy külön utakon folytatják tovább. Azt nem lehet tudni, hogy a műkereskedő és a modell miért mentek szét, de Mihalik Enikő minél jobban azon volt, hogy magára találjon.

A modell túllendült időközben a koronavíruson és a járványon, de az új párját már februárban megismerte. Vladimirrel barátsággal váltak el, és nem volt semmilyen konfliktus köztük. Enikő a szakítás után visszaköltözött New Yorkba, aztán jött az elkerülhetetlen, vagyis az új szerelem.

„A párommal, akit egyelőre nem akarok megmutatni, februárban ismerkedtem meg egy közös barátunk házibulijában. Magyar származású, kétlaki életet él New York és Budapest között ingázva”

mesélte a Best magazinnak Enikő, aki 13 év után hosszabb időre hazaköltözik most.

A titkos párnak nincs dolga év végéig, mivel zárva tart a New York-i irodája, míg Enikő csak részmunkaidőben dolgozik. Jelenleg lakást keresnek, a modell pedig minél több időt szeretne új párjával tölteni, akit még nem mutatott be szülőknek.

Mivel mindketten ennyire szabadok, lesz idejük jobban megismerni egymást.

Borítókép: Csiszer Goti Goti Photography