promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mihalik Enikő megérkezett a Balatonhoz, és máris félmeztelenre vetkőzött – kép
Borítókép:  Mihalik Enikő / blikk.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Gyönyörű modellünk, Mihalik Enikő végre ismét itthon lehet, és gyorsan meg is mártózott a Balatonban – persze az egyenletes barnulás érdekében fedetlen keblekkel.

Mihalik Enikő elérte azt, ami csak keveseknek sikerült, hiszen az arcát szinte az egész világon ismerik, és rendszeresen neves márkák kérik fel, hogy szépségével és fantasztikus alakjával népszerűsítse termékeiket. De hiába él olyan életet, amiről a legtöbben csak álmodoznak, őt is visszahúzza a szíve Magyarországra, hiszen nem telhet el nyár egy jó kis Balatonozás nélkül.

A modell most itthon van, és gyorsan ki is használta a remek időt azzal, hogy elment a Balcsihoz, és a tőle megszokott módon félmeztelenül mártózott meg a vízben.

Elég figyelemfelkeltő lehetett, ahogy Mihalik Enikő fedetlen mellekkel fürdött a magyar tengerben, hiszen nem mindennapos jelenség, hogy egy szexi világsztár csak úgy megjelenik mellettünk, ráadásul csupán egy falatnyi ruhában. Az biztos, hogy a híresség egyáltalán nem mondható szégyenlősnek, de ilyen kinézettel nem is lehet hibáztatni őt, hiszen látszik, hogy már jó ideje dolgozott a tökéletes beach body-n.

Itt lehet megtekinteni Mihalik Enikő pikáns fotóját, persze csak saját felelősségre:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás