promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szörnyű dolog történt Lovasi Andrással, az emberek segítségét kéri
Borítókép:  Lovasi András / kiskegyed.blikk.hu (Pozsonyi Zita)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hétvégén olyasmi történt Lovasi Andrással, amit valószínűleg senki sem szeretne átélni, ezért a követőihez fordult, hátha valakinek sikerül megoldania a problémáját.

A Kiscsillag, illetve a Kispál és a Borz egykori énekese, Lovasi András nem csupán népszerű zenéivel hívja fel magára a közönség figyelmét, de a határozott véleményével is. Pár hónapja megszólalt a „segélyt” igénylő zenészek témájában, ahol eléggé összebalhézott Majkával, ami azóta komoly, személyeskedő szócsatába fordult – és úgy tűnik, hogy egyelőre nincs esély a békére.

Most viszont kiderült, hogy ez csupán a jéghegy csúcsa, hiszen komolyabb problémája is akadt Lovasi Andrásnak. Péntek éjszaka ugyanis olyan veszteség érte őt, amitől szinte mindenki retteg, hiszen nem csupán egy vagyontárgyról van szó, de rengeteg fontos, személyes dologról is, amit rengeteg idő lesz pótolni.

„Tegnap éjjel a vihar után hazafelé (a pécsi Király utca-Havihegy vonalon) sétálva a pulóverem zsebéből kiesett a pénztárcám. Gondolom a pénz nem lesz meg, de talán az irataim... Kérem, aki esetleg kukában, egyéb helyen rátalál a nevemre szóló bármire, az írjon rám! Köszönet! (és pécsieknek az esetleges megosztást is)”

– írta a híresség a közösségi oldalára.

Az általános tapasztalat azt mutatja, hogy sajnos valószínűleg nem lesz meg az elveszett pénztárca, ami hatalmas gondot jelenthet Lovasi András számára, hiszen tényleg nagy kényelmetlenség minden hivatalos iratot újra beszerezni. Ettől függetlenül persze lehet, hogy egy jó ember találja meg az elkóborolt tárgyat, és még akár örömteli véget is érhet a történet, éppen ezért kérte a Pécsen élő emberek segítségét az alábbi posztban:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás