promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Majka durván nekiment Lovasi Andrásnak: „Elmész te a BÜDÖS P*CSÁBA”
Borítókép:  Majka és Lovasi András / pinterest/Lovasi András Official/Promotions.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Megint hatalmas balhé van a nyárvégi fellépések várható elmaradása miatt, ezért Majka és Lovasi András is megszólalt a témában, aminek végül brutális, személyeskedő szócsata lett a vége.

A koronavírus-járvány miatt rengeteg ember megélhetése került komoly veszélybe, és a szórakoztatóipart is teljesen térdre kényszerítette, hiszen például a zenészek bevételének jelentős része a nyári fellépésekből, fesztiválokból termelődik, amit augusztus 15-ig sajnos el kell felejteniük. Most úgy néz ki, hogy még tovább tarthat ez a megterhelő időszak, és a művészek mindent megtesznek azért, hogy jelezzék:

ez számukra hatalmas probléma.

Majoros Péter, vagyis Majka készített is egy videót, amiben elmondja, hogy igazságtalannak tartja a nagyobb zenei rendezvények tiltását, amíg a focimeccseket bezzeg meg lehet tartani nagyobb nézőszámmal. Sokan mellé álltak, hiszen legalább augusztus közepétől tudnának egy kis pénzt szerezni a koncertekből, ami most nagyon jól jönne nekik.

Többen már nagyon rosszul állnak anyagilag, és májusban volt is balhé abból, hogy egyes zenészek „segélyhez” folyamodtak. Majka akkor is beleszállt a témába, hiszen szerinte olyan emberek is felvették a különböző összegeket, akiknek nem volt akkora szükségük rá, mint a szinte éhező társaiknak – konkrétan gusztustalannak találta, hogy mások elől veszik el a pénzt.

Ez nem igazán tetszett a Kispál és a Borz, illetve Kiscsillag frontemberének, Lovasi Andrásnak, aki szerint Majka jobban tenné, ha nem turkálna mások zsebében. A rapper írt is a bejegyzés alá, és megpróbálta szépen elmagyarázni Lovasinak az álláspontját, de nem kapott rá reakciót, ami elég nagy tüskét hagyott benne.

Most viszont folytatódott a szócsata, hiszen Lovasi András is megszólalt a jelenlegi helyzettel kapcsolatban, és közben be is szólt Majkának:

„Mondjuk a németek mennyivel egyszerűbben (és tisztességesebben) intézték ezt. Márciusban megmondták, hogy idén nincs közös nagy bazseválás, itt van ennyi és ennyi pénz havonta, és mindenki tudta, mire számíthat, ki lehetett találni, mivel foglalkozzon a zenészember, ha nem akarta, hogy csak úgy pocsékba menjen ez az év.
Nálunk a segítség? Nyilvános ígérgetésen kívül majdnem a semmi (bocs, a teljesen agyalágyult PIM-es zenei pályázatokat nem számítom annak, és egy- vagy kétszázmillió szétosztható pénz egy kb. 40 milliárdot bukó iparágnak amúgy is lepkefing), aztán még Majka és a sajtó hathatós segítségével azt a pár száz zenészt is megalázták, akik a saját szakmai szervezeteiktől segítséget mertek igénybe venni. De nem baj, mondta mindenki, most már hagyjuk is azt a segélyezést, jön augusztus tizenöt, és végre fellélegezhet az iparág. Úgy látszik, mégse nem jön... legalábbis Palkovics úr ezt lengette be, csütörtökön kiderül, addig is mindenki lázas c, d, e terveket készít, már aki nem fáradt bele. Mi a Fishing-es stábbal azt már kitaláltuk, hogy ha mást nem, egy nyitórendezvényt megcsinálunk. Mondjuk a 30Y focizik egyet a Vad Frutikkal. Mert azt lehet”

– írta az énekes, és ezt nem tudta szó nélkül hagyni Majoros Péter, így elég durván, személyeskedve vágott vissza:

„És még ebbe is bele tudtál keverni engem.... Úgy hogy válaszra sem méltattál az akkori posztod alatt, pedig azt hiszem intelligensen reagáltam, és felhívtam a figyelmed arra, hogy kiforgatták a mondanivalóm lényegét.
Most kevésbé intelligensen fogalmazok:
Elmész te a BÜDÖS P*CSÁBA!!! Szervusz András.”

Most viszont „örülhet”, hiszen Lovasi András reagált a heves kommentjére:

„Ideges vagy Péter? Lehet hogy mégis pályáznod kellett volna, mint Győzikének?”

Ezzel persze csak tovább hergelte a kedélyeket, hiszen Majkának valószínűleg nem esett jól, hogy ő annak idején normálisan próbált nyitni felé, de rá se hederített, majd most a semmiből megint előveszi őt.

„Örülök, hogy előjöttél a barlangból. Ennél azért egy fokkal értelmesebbnek tüntèl, mikor Kispált hallgattam:)
De mindegy is... Tsokollak »Mr.Entellektüel«”

– zárta le szerda reggel a témát Majka, de valószínűleg lesz még ebből probléma, hiszen nagyon úgy tűnik, hogy nem sikerült elásniuk a csatabárdot, és jó eséllyen a jövében is a közönség szeme láttára elegyednek majd vitákba a különböző véleményük miatt.

Itt lehet megtekinteni Lovasi András eredeti bejegyzését:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás