promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Komoly büntetést kapott Lovasi András
Borítókép:  Lovasi András / magyarnarancs.hu (Németh Dániel)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Kiscsillag és a Kispál és a Borz nevű együttesekből ismert Lovasi András tavaly márciusban elég súlyos balesetet okozott, a bíróság pedig most hozott ítéletet.

Az ország egyik legismertebb énekhangjával rendelkező Lovasi András tavaly márciusban közúti balesetet okozott a terepjárójával, miután a tilos jelzés ellenére behajtott egy kereszteződésbe Budapesten. Összeütközött egy rendőrautóval, és egy harmadik jármű is kárt szenvedett. Az egyik rendőrnek eltört a kulcscsontja, pár bordája, és a fogai egy része is letört, szóval elég komoly dologról van szó.

A Blikk most arról ír, hogy a bíróságnak végül sikerült ítéletet hoznia az ügyben, és megállapították az énekes bűnösségét.

A Pesti Központi Kerületi Bíróság 225 ezer forint pénzbüntetést és egy év közúti járművezetéstől eltiltást szabott ki Lovasi Andrással szemben.

A zenész alapból peren kívül szeretett volna megegyezni, de ezt az ügyészség elutasította. Az ítéletet kihirdetése után Lovasi András, és az ügyvédje végül arra jutottak, hogy fellebbeznek, hátha sikerül lecsökkenteni az egy éves, vezetéstől való eltiltást.

„Védencem tudomásul vette volna a döntést, ám végül tanácsomra úgy döntött, hogy tárgyaláson szeretnénk a büntetési tétel csökkentését kérni. A pénzbüntetést elfogadjuk, ám az, hogy egy évre be akarják vonni ügyfelem vezetői engedélyét, azzal nem értünk egyet. Abban sem vagyok biztos, hogy indokolt, hogy eltiltsák őt a vezetéstől. Lovasi András közlekedési előélete makulátlan, túlzó lenne ez a büntetés. Előreláthatólag a tárgyalást ősszel tűzheti ki a bíróság, addig nem zárul le az ügy”

– mondta Lovasi András ügyvédje, Dr. Balázsi Bence. Ezek alapján pedig még várnunk kell egy ideig, hogy véglegesen lezáruljon az ügy.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás