Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Tom Hanks látványos csobbanással ünnepelte 64. születésnapját – videó

Tom Hanks látványos csobbanással ünnepelte 64. születésnapját – videó

Színes

Tom Hanks látványos csobbanással ünnepelte 64. születésnapját – videó

Színes

Baranyecz János 20:20

Most lett 64 esztendős a koronavírusból kigyógyult világhírű színész, Tom Hanks, aki egy mókás, egészen figyelemfelkeltő videóval emlékezett meg a nagy napról.

Szinte az egész világ megrémült, mikor kiderült, hogy a kétszeres Oscar-díjas Tom Hanks, és felesége, Rita Wilson is elkapták a rettegett koronavírust. Szerencsére végül meggyógyultak, a színész pedig mesélt a tapasztalatairól, és üzent azoknak is, akik nem hordanak maszkot. Most viszont nagy az öröm, hiszen nem elég, hogy bemutatták digitálisan a legújabb, A Greyhound csatahajó című filmjét, de még születésnapja is volt.

Július 9-én lett 64 éves Tom Hanks, ezt pedig egy kis lazítással ünnepelte meg, ami valljuk be, ráfért már az utóbbi, eléggé megterhelő időszak után.

A híresség ennek örömére csinált egy elég látványos kis videót, amin lassítva, nyitott szájjal ugrik a vízbe, majd a hatalmas csobbanásnak köszönhetően megnézhetjük a cseppek elegáns táncát is. Kedves tőle, hogy ilyen alkotásokkal örvendezteti meg a rajongókat, hiszen ezzel a pozitivitással is csak megnyugvást ad mindenkinek, aki esetleg még a mai napig aggódik érte.

Itt lehet megnézni Tom Hanks hasasát:

Borítókép: Tom Hanks / Daniel LEAL-OLIVAS / AFP