promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tom Hanks megható ajándékot küldött egy 8 éves kisfiúnak, akit a neve miatt csúfolnak
Borítókép:  Tom Hanks / AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A világsztárt megérintette a kis Corona De Vries története, akit a nevével szekáltak, ezért küldött neki valamit, amitől jobb kedve lett.

A Forrest Gump, Ryan közlegény megmentése, Számkivetett és többek között A Da Vinci-kód színésze, Tom Hanks már többször is bizonyította, hogy milyen nagy szíve van. Most ismét megmutatta, hogy van értelme jó embernek lenni, hiszen a Metro információi alapján egy kis kedvességgel igazán boldoggá tett egy 8 éves ausztrál kisfiút.

Még márciusban egy Corona De Vries nevű gyermek írt levelet a hírhedt betegségből közben kigyógyult sztárnak, amiben először kedvesen érdeklődött, hogy érzi magát a színész, majd megosztotta vele, hogy kegyetlenül csúfolják, és koronavírusnak nevezik őt a többiek, ez pedig nagyon szomorúvá és dühössé teszi.

Tom Hanks nem hagyta válasz nélkül a fiút, hiszen fogta magát, és küldött neki egy Corona márkájú írógépet, amihez ezt a levelet mellékelte:

„Kedves Barátom, Corona!
A leveled nagyon felvidított minket a feleségemmel. Köszönöm, hogy ilyen jó barát vagy – és a barátok felvidítják a másikat, ha az szomorú.
Láttalak a tévében, bár akkor én már az Egyesült Államokban voltam – teljesen egészségesen. Igaz, hogy már nem voltam beteg, de a leveledtől sokkal jobban lettem. Te vagy az egyetlen Corona nevű ember, akit ismerek – tudod, mint a Nap körüli gyűrű, vagy a korona.
Úgy gondoltam, hogy ez az írógép illene hozzád. Az Aranypartról hoztam el, és most visszatért – hozzád. Kérdezz meg egy felnőttet, hogyan működik. És ezzel írj vissza nekem.
U.i.: Barátra leltél bennem. Köszönöm újra!”

Gyönyörű gesztus ez Tom Hanks részéről, aki Ausztráliában töltötte a karantént. Ő amúgy írógépeket gyűjt, és elvileg erről a példányról van szó:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás