promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Singh Viki kedvességet kért, de helyette kőkemény támadást kapott
Borítókép:  Singh Viki / instagram.com/Singh Viki (via origo.hu)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Singh Viki készített egy videót, amiben arra kérte a követőit, hogy vagy legyenek kedvesek, vagy maradjanak csöndben. Volt, akinek ez nagyon nem tetszett, ezért beszólt az énekesnőnek, amiből komoly vita alakult ki.

A Sztárban sztár című műsorból ismert Singh Viki pár napja mutatta be a legújabb, „Pünkösdrózsa” című dalát, aminek a klipjében azzal áll bosszút az egész éjjel bulizó pasiján, hogy lekötözi, bezárja, majd végül felrobbantja őt. Elég durvára sikeredett a videó, de mégse támadták miatta az énekesnőt úgy, mint most – pedig semmi rosszat nem tett.

Singh Viki készített egy zenés kis szösszenetet, amiben azt kérte a követőitől, hogy legyenek kedvesek, vagy ha ez nem megy nekik, akkor inkább maradjanak csöndben. Ezzel is csak azt akarta elérni, hogy inkább pozitív emberek vegyék körül, de akadt olyan, akinek ez nem tetszett, és ezt a beszólást írta a videó alá:

„Mit játszod az agyad!!!”

Ez pontosan az ellentéte annak, amit az énekesnő kért az emberektől, és igaz, hogy a hűséges rajongói egyből a védelmére keltek, de Singh Viki nem hagyta magát, és visszaszólt:

„Nahh.. tessék... és ahelyett, hogy csöndbe maradnál...”

– írta a sztár, aki reakciót is kapott a válaszára, hiszen ugyanaz az ember megint beleállt:

„Azért, mert neked megvan mindened, bohóckodni kell”

– válaszolt a követő, és itt kezdődött az igazi vita, hiszen az énekesnő rendesen kiakadt, és hosszan reagált az újabb, sokkal személyesebb beszólásra:

„Jujj látom, nagyon nagy gázok vannak... komplexusok, meg minden... ugye? Sz*r lehet.. Csak hogy tisztán láss... a vírus és a karantén miatt FÉL ÉVIG nincs fellépésem, NINCS BEVÉTELEM... Van egy üzletünk ahol NINCSENEK VEVŐK... K*rva keményen megdolgoztam mindenért, amit elértem, és amim van, és a legdurvább, hogy jelen körülmények között ennek ellenére SEMMIM SINCSEN!! Úgyhogy pliiiiz... ne okoskodj, inkább #maradjálmagadnak”

– kelt ki magából a híresség.

Erre csupán az volt az érintett személy reakciója, hogy elmondta, valóban komoly problémákkal küzd, viszont ezzel nem sikerült elérnie, hogy együttérzést váltson ki az emberekből, Singh Viki pedig elég keményen zárta le a szóváltást:

„És mindezért akkor belém kell rúgni egyet?? Én vagyok a hibás mindezért, amit leírtál?? Attól jobb lesz neked, ha nekem itt beszólsz?! De komolyan... gondolkodjunk már emberek!!!”

Itt lehet megtekinteni az ártatlan videót, ami elindította ezt a balhét:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás