promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hihetetlen dolog miatt támadják ByeAlexet
Borítókép:  ByeAlex / blikk.hu (Járai László)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Néha úgy tűnik, hogy ByeAlexet egyszerűen nem érti meg a világ, mivel olyan dolgaiba is bele tudnak kötni az emberek, hogy az valami elképesztő.

ByeAlexet egy kedves kis hipsterként ismerte meg az ország 2013-ban, mikor a „Kedvesem” című egyszerű, fülbemászó nótájával meghódította a közönség szívét. Már akkor rengetegen támadták énekhangja, és kinézete miatt, de azóta bebizonyította, hogy van helye a magyar zenei életben, hiszen az egyik legsikeresebb szereplőjévé nőtte ki magát, akármennyire is ellene vannak a rosszakarói.

Most pedig kiderült, hogy van, ami nem változik, hiszen ByeAlex is különleges figura maradt, és a kommentelők is ugyanúgy szidják őt, ha úgy van. És általában úgy van. Most például csupán azt a hibát követte el az énekes, hogy képes volt felvenni egy rózsaszín gatyát, ettől pedig „megvadultak” az emberek, és ehhez hasonló beszólásokat kapott:

„Jó a nadrág! Férfiban nem volt?”

Persze a hűséges rajongók egyből kiálltak ByeAlex mellett, hiszen hiába nem tetszett pár embernek a ruhája, attól még elég divatosnak számít az énekes. Meg amúgy is, miért foglalkoznak egyesek a kinézetével, ha semmi közük hozzá? Ilyenkor azt is el kell fogadnunk, hogy vannak emberek, akik egyszerűen igénylik, hogy beleköthessenek másokba, mert ez kitölti a bennük lakozó űrt.

Ettől függetlenük ByeAlex az összeállításával nem hazudtolta meg önmagát, és valószínűleg nem veszi a lelkére a ruháját érintő negatív hozzászólásokat. Itt lehet megtekinteni a rózsaszín gatyás képét, ami nem mindenkinek nyerte el a tetszését:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás