promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
ByeAlex teljesen kiakadt: így reagált az őt ért támadásokra
Borítókép:  ByeAlex / RTL Klub (via life.hu)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Egy rózsaszín melegítőnadrágot viselt ByeAlex az egyik legutóbbi képén, ami miatt rengetegen beszóltak neki, de ő nem hagyta magát.

A „Kedvesem” című slágert is készítő ByeAlex hiába az egyik legsikeresebb, és legismertebb előadó az országban, folyamatosan kapja a támadásokat a zenéi, és a stílusa miatt. A napokban például csupán annyi volt a „bűne”, hogy fel mert venni egy rózsaszín melegítőalsót, a kommentelők pedig egyből elkezdtek beszólni neki, ráadásul elég keményen.

Alapból is simán belefér ByeAlex stílusába a fent említett divatos ruhadarab, szóval elég meglepő, hogy ennyien támadták miatta. De már ismerhetjük annyira a sztárt, hogy tudjuk, ő nem olyan ember, aki szó nélkül hagyja, hogy bántsák, ezért gyorsan, és őszintén reagált a negatív kommentekre, hátha elgondolkoznak az emberek azon, hogy valójában mivel is kéne foglalkozniuk.

„Szeretem, azt látni, hogy a világ képes összefogni valamiben. De sajnos, amikor fellépek a saját oldalamra, és több 100 kommentet olvasok egy képem alatt azzal kapcsolatosan, hogy mennyire dögöljek meg, hogy hogy vernének agyon és hogy tudvalévő, hogy b*zi vagyok csak heterónak hazudom magam, pusztán AZÉRT mert a legutóbbi posztomban egy rózsaszín melegítőalsó van rajtam, ami módszeresen felháborítja és szitokra készteti az embereket; nos akkor sajnos magabiztosan tudom, hogy a világ pár hestegen túl pontosan úgy fog majd továbbdöcögni, ahogy eddig is, mert jövőhéten majd másik hesteg lesz, de nem változik semmi… Komolyan emberek… Egy MELEGÍTŐALSÓ TÉMA?”

– kelt ki magából (amúgy teljesen jogosan) ByeAlex, aki nehezményezte, hogy a világhálón most mindenhol a változást hirdetik, pedig valószínűleg semmi sem lesz jobb, ha ilyen a hozzáállása az embereknek. Sajnos vannak olyanok, akik hajlamosak fennakadni a leglényegtelenebb apróságokon is, mint például egy énekes öltözködése, pedig ennél jóval fontosabb dolgok is léteznek.

Itt lehet megtekinteni a „nagy port kavaró” fotót:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás