promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Démoni fekete szemekkel támad ByeAlex az új klipjében
Borítókép:  ByeAlex / youtube.com/ByeAlexIttVan
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Megérkezett ByeAlex és a Slepp új dala, a „Feküdj ide”, amihez egy elég mély mondanivalójú, és vizuálisan érdekes videó készült, tele számítógépes effektusokkal.

ByeAlex 2013-ban, még egy aranyos hipster srácként robbant be a köztudatba A Dal című műsorban szereplő „Kedvesem” című slágerével, amivel hazánkat képviselte az Euróvíziós Dalfesztiválon, ahol végül a 10. helyen végzett. Igaz, hogy több kritika is érte a visszafogott előadásmódja miatt, de ettől függetlenül egy egész ország volt büszke rá.

Azóta elég hosszú utat tett meg, hiszen láthattuk az X-Faktor zsűritagjaként is, manapság pedig többek között a Made in Karantén, illetve a Maradj haza magadnak! című műsorok szereplője. A magyar zenei élet meghatározó alakja lett, aki folyamatosan gyártja a ByeAlex és a Slepp slágereket, és most is érkezett egy új, fülbemászó dal.

A „Feküdj ide” című szám elég komoly lett, hiszen az énekes mondhatni betekintést enged a lelkébe. A fájdalomról, magányról, pánikrohamról énekel, a klip pedig tökéletesen illik a mondanivalóhoz, hiszen minden sötét, viharos, ráadásul ByeAlex szemei is feketévé változnak, mintha megszállta volna egy gonosz entitás. Nagyon érdekes látvány, a zene pedig biztos, hogy sokakra nagy hatással lesz.

„Feküdj ide mellém, én itt maradok,
lehet fel se kelek többet, nem is akarok.
Feküdj ide rám, ne mondj semmit, nem is kell,
ne mondd el, hogy mennél innen, valahova el”

– hangzik el a refrénben, a teljes dalt pedig itt lehet meghallgatni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás