promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Undorító, ahogy ByeAlexet szidták a hírességek
Borítókép:  ByeAlex / via 24.hu (Ivándi-Szabó Balázs)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Már hét éve, hogy ByeAlex elvitte a „Kedvesem” című nótáját az Eurovíziós Dalfesztiválra, most pedig elárult ezzel kapcsolatban pár titkot, és hogy annak idején hogyan pocskondiázták őt a magyar sztárok.

ByeAlex lehet, hogy nem a legtehetségesebb magyar zenész, de az biztos, hogy meghatározó jelenléte van a hazai zenei életben, és ez nem véletlen. A „Kedvesem” című fülbemászó dallal berobbanó énekes nagyon hosszú utat tett meg, és közben rengeteg slágert rakott le az asztalra, legutóbb például a „Feküdj ide” volt az, ami teljesen elvarázsolta a rajongóit.

Hétfőn nosztalgiázott egy kicsit ByeAlex, és őszintén, kendőzetlenül beszélt arról az időszakról, ami teljesen megváltoztatta az életét, és elindította őt az ismertség rögös útján:

„Ma van hét éve, hogy anno engem küldtetek ki Svédországba, hogy képviseljem Magyarországot az Eurovíziós dalfesztiválon. Én sosem akartam odamenni egyébként. Az akkori kiadóm viszont szerette volna, hogy megismerjenek. Belementem. Nem gondoltuk, hogy nyerek. Nem is akartam. Csak beadták az egyik szerelmes dalomat. Egyetlen fellépésem se volt még. Sokat változtam azóta, mégis hatalmas nagy stílus volt ez a forma amit akkor kitaláltam magamnak. Mindenki, minden rendezvényen ByeAlexnek öltözött be akkoriban.
Ugyan azóta már ezerszer megugrottam azt a dalomat, mégis büszke vagyok rá. Miskolcon írtam. 2 évvel a megjelenése előtt. Egy lyukas lacoste volt a lábamon amikor sétáltam az AVASON és zuhogott az eső. Arra is büszke vagyok. Most is szeretem a Lacoste-ot! Semmi botrányos nem volt akkor se a dalomban se a viselkedésemben, mégis kivertem a plafont. Pedig csak egy csávó voltam, aki viccesnek tartotta ezt a viseletet, és 10x annyit olvasott, mint a körülötte levők. Azóta sokan akik szidtak, haverjaim lettek. Sosem haragudtam senkire. Megértettem őket... azt, hogy nem értik. Nektek köszönöm, hogy 7 éve mellettem vagytok az utamon.”

Úgy látszik, hogy hiába írja, hogy nem orrolt meg igazán a támadóira, mégis maradt még benne pár tüske, ugyanis közülük külön kiemelt négy sztárt, akik elég kemény szavakkal illették őt. Elárulta, hogy még 2013-ban miket mondtak rá, és arra, hogy ő képviseli hazánkat a jeles eseményen:

„A sok ízléstelen ember szégyellje magát!”

– Sarka Kata.

„Egyáltalán, hogy állhatott egy színpadon Radics Gigivel ás Kállay Saunders Andrással ByeAlex???”

– Hajdú Péter.

„... én most sokkot kaptam...”

– Oláh Gergő.

„Sikerül lejáratni majd Magyarországot az Eurovíziós Dalfesztiválon...”

– Győzike.

Itt lehet megtekinteni a teljes bejegyzést:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás