promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egy híres magyar lemezlovas is munkát vállalt a Tescoban
Borítókép:  Isabel INFANTES / AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az áruházlánc nem is akarta elrejteni, hogy ki ő.

Az enyhítések ellenére áll az élet a koronavírus miatt, és a zenészeknek, DJ-knek már biztosan nem is lesz fellépésük augusztus közepééig. Az EJI (Előadóművészi Jogvédő Iroda) és az Artisjus ezért szociális támogatását is nyújt az előadóknak ezekben a nehéz időkben. Ebből is lett egy nagy balhé, mivel Majka kiakadt azon, hogy olyanok is megigénylik a támogatást, akiknek alapból semmi szükségük lenne rá.

Akadnak olyan hírességek, akik nem esnek pánikba, és kétkezi munkát vállalnak. A Tesco csapata olyan taggal bővült, aki 15 évig DJ-ként dolgozott számos klubban és három országos rádióban, eredetileg pedig operaénekes. Ettől még a jelenlegi helyzet rákényszeríti, hogy kiszállítási asszisztensként vállaljon, munkát, hogy biztosíthassa a megélhetését.

A híres magyar lemezlovas Czabán Gábor, azaz DJ Revolution, aki még a Sztárban sztár műsorában is feltűnt anno, hogy megcsillogtassa énektudását.

„Örökmozgó ember vagyok, nem tudtam volna otthon ülni. Örülök, hogy így alakult. A kollégák nagyon jó fejek, családias a légkör. A legjobb az egészben pedig az, amikor látom főleg az idős embereken, hogy milyen hálásak a kiszállított élelmiszerért. Úgy érzem, hogy így én is adhatok valamit a társadalomnak ebben a nehéz helyzetben.”

írtaanno Gábor, aki nagyon is pozitív dologként éli meg ezt az egészet.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás