promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Végre megszerezheted magadnak Kiszel Tünde ruháit
Borítókép:  Femina
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Mindenki szeretne úgy kinézni, mint a Kiszel Tünde, nem igaz?

Kiszel Tünde igazán extravagáns dresszekbe tud bújni, amit a világ elé szokott tárni a naptárjaiban. A jelenlegi tematika szerint volt már idén rendőrnő, idomár, de őrnagy is, miközben egy fiút fegyelmezett a pálcájával. A képek természetesen eléggé szürreálisak, de Tünde nagyon vagány ruhákat szokott felvenni. Mennyire áll jól neki, az a személyes ízlésetekre van bízva.

Aki mindig is Tündi ruháira vágyott, azoknak van egy jó hírünk, mivel megnyílt a „Kiszel Tünde Gardróbürítés!” nevezetű Instagram oldal. Itt lecsaphatunk a celeb ruháira, amikből már rengeteget kipakolt.

Nem lehet hogyan szépíteni, de nevezethetnénk ezt valamiféle Kiszel turkálónak is. Tündi a különleges dresszektől nem akar megválni, inkább teljesen hétköznapi ruhákat kínál eladásra. Van itt whiskys vagy halálfejes póló, de már kicsit idejemúlt leopárdmintás felső is. Utóbbi például csak 1490 forint. 

Tündi stílusa elég szerteágazó a hétköznapokban. A teljes megvásárolható kollekciót ide kattintva éritek el. Növeli az egésznek a fényét, hogy Kiszel Tünde már viselte őket.  

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás