Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Demcsák Zsuzsa továbbra sem nyugodt, évekig tarthat rendőrségi ügye

Demcsák Zsuzsa továbbra sem nyugodt, évekig tarthat rendőrségi ügye

Színes

Demcsák Zsuzsa továbbra sem nyugodt, évekig tarthat rendőrségi ügye

Színes

HZS 13:00

Nyolc hónappal ezelőtt törtek be Demcsák Zsuzsa  otthonába, de egyelőre nem került elő a tettes. A rendőrségi nyomozás pedig évekig is eltarthat. 

Nyolc hónappal ezelőtt törtek be Demcsák Zsuzsa lakásába. A tolvaj egy drága órát és egy gyűrűt vitt el, amelyeknek összértéke többmillió forintra tehető. A műsorvezető természetesen feljelentést tett a rendőrségen. A hatóságnak azonban nincsen könnyű dolga, ugyanis az ajtó nem volt feltörve – valószínűleg a betörő álkulccsal ment be a lakásba.

„Tudom, hogy a rendőrség megfelelő munkát végez. Remélem, mihamarabb értékelhető nyomra bukkannak, így meglesz a tettes, ezzel pedig magam mögött hagyhatom az egész történetet Valaki álkulccsal ment be a lakásba, de máig nem tudni, hogy ki, remélem, hamarosan kiderül – mondta Demcsák a Blikknek.

Annyi bizonyos, hogy a III. kerületi Rendőrkapitányság lopás gyanúja miatt nyomoz ismeretlen tettes ellen, ahogy az is, évekig is elhúzódhat az ügy. Utóbbiról beszélt a bulvárlapnak egy független szakértő.

A hatályos szabályok szerint a gyanúsítotti kihallgatástól számítva két éve van a hatóságnak, hogy lezárja a nyomozást, azonban az nincs meghatározva, hogy meddig kell gyanúsítottat kihallgatni. A biztosítási jogviszony már más kérdés, ugyanis a társaság saját jogkörben felfüggesztheti a biztosítási díj kifizetését. A nyomozás lezárásáig mérlegelhet, és az esetleges felmerült körülményeket is vizsgálhatja a biztosító – fogalmazott dr. Szilágyi Roland ügyvéd.

Borítókép: Media1