promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Demcsák Zsuzsa továbbra sem nyugodt, évekig tarthat rendőrségi ügye
Borítókép:  Media1
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nyolc hónappal ezelőtt törtek be Demcsák Zsuzsa  otthonába, de egyelőre nem került elő a tettes. A rendőrségi nyomozás pedig évekig is eltarthat. 

Nyolc hónappal ezelőtt törtek be Demcsák Zsuzsa lakásába. A tolvaj egy drága órát és egy gyűrűt vitt el, amelyeknek összértéke többmillió forintra tehető. A műsorvezető természetesen feljelentést tett a rendőrségen. A hatóságnak azonban nincsen könnyű dolga, ugyanis az ajtó nem volt feltörve – valószínűleg a betörő álkulccsal ment be a lakásba.

„Tudom, hogy a rendőrség megfelelő munkát végez. Remélem, mihamarabb értékelhető nyomra bukkannak, így meglesz a tettes, ezzel pedig magam mögött hagyhatom az egész történetet Valaki álkulccsal ment be a lakásba, de máig nem tudni, hogy ki, remélem, hamarosan kiderül – mondta Demcsák a Blikknek.

Annyi bizonyos, hogy a III. kerületi Rendőrkapitányság lopás gyanúja miatt nyomoz ismeretlen tettes ellen, ahogy az is, évekig is elhúzódhat az ügy. Utóbbiról beszélt a bulvárlapnak egy független szakértő.

A hatályos szabályok szerint a gyanúsítotti kihallgatástól számítva két éve van a hatóságnak, hogy lezárja a nyomozást, azonban az nincs meghatározva, hogy meddig kell gyanúsítottat kihallgatni. A biztosítási jogviszony már más kérdés, ugyanis a társaság saját jogkörben felfüggesztheti a biztosítási díj kifizetését. A nyomozás lezárásáig mérlegelhet, és az esetleges felmerült körülményeket is vizsgálhatja a biztosító – fogalmazott dr. Szilágyi Roland ügyvéd.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás