Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Nicsak, ki vagyok: Majka női ruhába öltözött, újra hárman fedték fel magukat

Nicsak, ki vagyok: Majka női ruhába öltözött, újra hárman fedték fel magukat

Színes

Nicsak, ki vagyok: Majka női ruhába öltözött, újra hárman fedték fel magukat

Színes

Helmeczi Benjamin 08:38

Óriási meglepetések és fordulatok voltak a második adásban.

A Nicsak, ki vagyok? - a rejtélyek színpada február 16-án startolt el a TV2-n, és bár a csatorna mindent beleadott, hogy elcsábítsa az Álarcos énekes nézőit, mégsem tudta megverni az RTL Klub showműsorát. Ennek ellenére a vasárnapot mégis a TV2 vitte el.

Az első adásban Majka tett egy felelőtlen kijelentést, miszerint ha Vajna Tímeát rejti a Szőrmók jelmez, akkor a következő adásban nőnek öltözve fog bevonulni. Akik követték a műsort, tudhatják, hogy Majkának be kellett váltania ígéretét. Az adás eleje azzal telt, hogy a sztárcsapatok és a műsorvezető az ő megjelenésén poénkodtak.

A több mint háromórás műsorban szépen lassan lelepleződtek a versenyzők: először a Pillangónak kellett levennie a maszkot, aki Bíró Ica volt, majd későb az Ördög fedte fel magát, akinek kilétét Majka helyesen tippelte meg, Curtis volt az.

A műsor végén már csak a Panda Maci és az Oroszlán voltak versenyben, végül a Panda Maci mehetett a szuperdöntőbe, az Oroszlánnak pedig le kellett vennie az álarcot. A sztárcsapatok rengeteg tippet bedobtak az Oroszlán kilétére, de egyiküknek sem sikerült eltalálni, éppen ezért döbbentett meg mindenkit a stúdióban, mikor Shane Tusup bújt elő a jelmezből.

Borítókép: TV2