Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Eltiltották az Exatlon Hungary versenyzőjét, elhunyt Kirk Douglas

Eltiltották az Exatlon Hungary versenyzőjét, elhunyt Kirk Douglas

Színes

Eltiltották az Exatlon Hungary versenyzőjét, elhunyt Kirk Douglas

Színes

Promotions 14:14

Ezen a héten is röviden összegezzük a legolvasottabb híreket, kezdve az Exatlon Hungary versenyzőivel, folytatva Kirk Douglas halálával, egészen addig, hogy Dzsudzsák Balázs busás végkielégítésre számíthat.

Zajlott az élet az Exatlon Hungary háza a táján a héten. A műsorvezető, Palik László váratlan bejelentést tett. Közölte ugyanis a versenyzőkkel, hogy az egyik versenyző nem léphet pályára. Ettől függetlenül mind a Bajnokok, mind a Kihívók igyekeznek 110 százalékos teljesítményt nyújtani. De emellett is akadtak történések, például, Mórádi Zsoltot az orvos tiltotta el a versenytől, ugyanis a tízszeres világbajnok kick-boxosnak egy, a vádlijában kialakult izomgyulladás nehezíti meg a mindennapjait. De Arra is fényderült, hogy összejött a verseny két Kihívója?

Szintén sport, de már labdarúgás: Dzsudszák Balázstól előbb a hét elején elköszönt arab klubja az al-Ittihad Kalba FC (amelynek elnöke, Mohammed Al Yamahi őszinte véleményt is megfogalmazott a játékosról), míg pár nappal később már egy másik, szintén arab emírségekbeli együttes igazolta le.

Brit tudósok eközben jól megmondták, mely tíz pasi a legszexibb a Földön.

Hogy brit tudósok tudták-e előre, mikor hagyja abba a testépítést Arnold Schwarzenegger, nem tudni. A héten azonban a színész közölte: örökre leteszi a súlyzókat.

S a végére egy szomorú hír. Elhunyt Kirk Douglas, a régi hollywoodi generáció nagy veteránja.

Borítókép: DAVE BEDROSIAN / GEISLER-FOTOPRESS / GEISLER-FOTOPRESS / DPA PICTURE-ALLIANCE