Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Exatlon Hungary: összejött a verseny két Kihívója?

Exatlon Hungary: összejött a verseny két Kihívója?

Színes

Exatlon Hungary: összejött a verseny két Kihívója?

Színes

Helmeczi Benjamin 09:37

Flórián Sándor őszintén beszélt arról, milyen kapcsolat van közte és Dorci között.

A TV2-n futó ügyességi és extrémsport vetélkedőműsorban legutóbb Flórián Sándor esett ki. A Kihívók csapatának versenyzőjét számos baleset érte, amíg Dominikán volt: még a verseny elején a lábán sérült meg, aztán az egyik csapattársa, Pap Dorka dobta véletlenül fejbe egy kókuszdióval, nemrég pedig a nyakán sérült meg.

Flórival kapcsolatban sokáig voltak olyan pletykák, hogy talán több van közte, és a már említett Dorci között, mint csapattársi kapcsolat. A találgatások akkor kezdődtek, mikor az egyik győztes futam után Dorci Flóri nyakába ugrott.

A kiesett Kihívó most végleg pontott tett az ügy végére, mikor a TV2 kamerája előtt válaszolt a rajongók kérdéseire:

„Dorci egy nagyon aranyos és ügyes lány, de emellett 18 éves és nagyon törékeny. Neki sok támogatásra van szüksége! Úgy éreztem, hiányzik neki a családja, ezért sokszor volt magányos, és az is előfordult, hogy sírt emiatt. Én csak próbáltam neki minden támogatást megadni, ami tőlem telt. Próbáltam vele megértő lenni, tanácsokkal ellátni és egy kicsit ápolni a lelkét. De igazság szerint a legkisebb húgom 19 éves, úgyhogy én inkább úgy tekintettem rá mindvégig, mintha a kishúgom lenne”

Borítókép: TV2