promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Pánik az Exatlon Hungary-ben: brutális sérülést szenvedett az egyik versenyző
Borítókép:  TV2
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Flórián Sándort nem először éri baleset a versenyben.

A 32 éves Flóri már az Exatlon Hungary elején baleset érte a lábán, majd csapattársa dobta fejbe véletlenül egy kókuszdióval, ami miatt kórházba szállították.

A Kihívót azóta sem kerüli el a baj, a legutóbbi adásban az egyik futam közben szerzett nyaksérülést. Bár a versenyző végigment a pályán, rögtön utána összerogyott. Az orvosok és a versenyzők is kétségbe esve rohantak a pályára, hogy segítséget nyújtsanak a földön fekvő Flórinak.

„A pálya elején a harmadik akadálynál egy kaput kellett fellökni, és az állam felakad a kapu szélébe, hanyatt estem a földre, de felkeltem és végig mentem. Az ügyességi feladat után már nagyon fájt a nyakam, és össze is estem. Ahogy hátracsapódott az álam, megfeszítettem a nyakamat, annyira megrándult, hogy a jobb lapockámban lett egy nagy csomó is. Kaptam rá kenőcsöt és fájdalomcsillapítót, amik remélem enyhítenek majd a fájdalmon”

- nyilatkozott a versenyző a Ripost-nak.

Flóri valószínűleg folytatni tudja a versenyt, de feltevődik a kérdés, hogy ez a sok sérülés mennyire fogja befolyásolni a teljesítményét.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás