promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Teljesítménye megkopott" – ezért bontottak szerződést Dzsudzsákkal
Borítókép:  ROBERT SZANISZLO / NURPHOTO
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az al-Ittihad Kalba FC elnöke, Mohammed Al Yamahi őszintén elmondta a véleményét Dzsudzsák Balázsról, s arról, miért váltak meg a játékostól.

Ahogy arról korábban feltételes módban beszámoltunk, az mostanra bizonyossá vált: al-Ittihad Kalba FC elköszönt Dzsudzsák Balázstól. A történtek mögötti okként arab lapok csapat nemrég kinevezett vezetőedzőjét, Marco Vivianit említették meg. Miszerint az olasz szakember elképzelésébe nem fér bele a magyar válogatott csapatkapitánya.

Most azonban a csakfoci kiszúrta, hogy a klubelnök, Mohammed Al Yamahi az emírségekbeli ADSportsTV-nek bővebben is beszélt a szerződésbontás okairól. Al Yamahi pedig őszintén elmondta, mit is gondol Dzsudzsákról.

„Teljesítménye az utóbbi időkben megkopott támadásban és védekezésben egyaránt. Ráadásul 33 évesen már nem tud a posztjának megfelelő teljesítményt nyújtani. Régóta figyeltük teljesítményét, és csak a megfelelő pillanatot vártunk, hogy a helyére hozhassunk valakit."

A klub elnöke azt is elmondta, hogy jó embernek tartja Dzsudzsákot, de a jelenlegi edző döntött, ezt pedig tiszteletben tartják. Az arab klub továbbá ki fogja fizetni a játékos szerződésben foglalt bérét.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás