promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gesztesi Károly túlterhelte magát, Király Viktor titokban nősült
Borítókép:  Librarius
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Heti hírösszefoglalónk középpontjában Gesztesi Károly halála áll, akiről sokan, sokféleképp megemlékeztek. Egykori személyi edzője, Kovács Gábor szerint a művész túlterhelte magát. De a héten az is kiderült, hogy Király Viktor teljes titokban nősült meg. És azt sem szabad elfelejteni, hogy a brit királyi ház tagjai egyre biztosabbak abban, hogy Meghan, és kisfia már nem fog visszatérni Nagy-Britanniába.

Gesztesi Károly haláláról sokan, sokféleképp megemlékeztek. Szandi például egy kedves képet tett közzé, míg Gesztesi egykori személyi edzője, Kovács Gábor arról beszélt, hogy a színész túlterhelte magát.

„Karcsi nagyon sokat dolgozott. Nekem is mondta, hogy túlterhelte magát, nagyon sok előadást vállalt, folyton úton volt…. Talán ez is közre játszhatott a halálában” – fogalmazott Kovács Gábor. 

De egy eddig sosem publikált interjú került elő Gesztesi Károllyal, amiben a színész megjósolhatta a halálát. A színművészt végül szűk körben temették el. Az eseményről Galambos Lajos elárulta, mélyen megrendítette a barátja temetése

De a héten az is kiderült, hogy Király Viktor feleségül vette szerelmét, Virág Anitát. Az ifjú pár egy balatonfüredi szállodában mondta ki a boldogító igent, méghozzá teljes titokban. A házaspár nyár elejére várja közös gyermekét.

Maradva a magyar vonalon. A Funktasztikus névre hallgató rap előadó néhány „kedves” sort írt Curtishez egyik új számában. Az újpesti rapper és Majka sem hagyta annyiban az ügyet.

„Ha találkozunk, leszakítom a fejedet!” – üzente Curtis

De a brit királyi házban is akadnak bonyoldalmak. A családtagok egyre biztosabbak abban, hogy Meghan, és kisfia már nem fog visszatérni Nagy-Britanniába. A királynő úgy érzi, hogy unokája, Harry elárulta őt, és a lap forrásai szerint 72 órás ultimátimot adott a fiataloknak, hogy egyezséget kössenek az udvarral a további feladataikat illetően.

S, hogy egy könnyedebb hírrel zárjuk a heti összefoglalót. Új szereplője lesz A mi kis falunknak.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás