promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Mindenki remegett a zokogástól" – Lajcsi mesélt Gesztesi temetéséről
Borítókép:  HOT! Magazin
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Gesztesi Károly temetésén Galambos Lajos zenélt. Lajcsi felidézte, hogyan élte meg barátja utolsó útját.

Ahogy azt megírtuk, a szűk család és néhány barát vett részt Gesztesi Károly gyászszertartásán. A búcsúztatáson csak a szűk család és barátok vettek részt. Ott volt információk szerint Gesztesi Károly édesanyja, gyermekei, valamint Liptai Claudia is. Rajtuk kívül még ott volt többek között Bánfalvy Ágnes, Kapitány Iván, Hajdú Péter és L. L. Junior is. A gyászbeszédet pedig a Hit Gyülekezetének lelki vezetője, Németh Sándor mondta.

„Behunyt szemmel fújtam Karcsinak a Takarodót, és ki se tudtam nyitni, mert azt éreztem, fogja a kezem. Együtt tartottuk a trombitát" – mondta a Blikknek Galambos Lajos, aki a színművész temetésén zenélt. Egy

Egyúttal elárulta, mélyen megrendítette a barátja temetése. 

„Belefájdult a szívem, ahogy Karcsi fiatal gyerekeit láttam. Arra szavak nincsenek, mennyire meg voltak illetődve. Márkóval beszéltem is. Mindkettőnknél eltört a mécses, amikor Karcsi megszólalt a saját temetésén. Megható szentbeszédet olvasott fel hithű, igaz átéléssel. Rázott a hideg és a könnyeimet nyeltem, de ekkor ott mindenki remegett a zokogástól" – emlékezett vissza a temetésre Lajcsi.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás