promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Infarktust fogok kapni” – Gesztesi évekkel ezelőtt megjósolhatta halálát
Borítókép:  Baon
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Egy eddig sosem publikált interjú került elő Gesztesi Károllyal, amiben a színész megjósolhatta a halálát.

Ahogy már mi is megírtuk, a január 4-én, tragikus hirtelenséggel elhunyt Gesztesi Károlyt csütörtökön délután temették el a budakalászi temetőben. A búcsúztatáson csak a szűk család és a színész barátai vettek részt.

A Blikk nemrég egy eddig soha nem látott interjúról írt, amit a Best magazin készített Gesztesi Károllyal még 2008-ban. Ebben az évben halt meg az olimpiai bajnok Kolonics György, ezután érezte úgy a színművész, hogy változtatnia kell az életén. Azelőtt nemsokkal történt vele egy kisebb baleset, amit jelnek tekintett:

„Figyelmetlen voltam és elrepedt az egyik lábujjam. Én nem vagyok az a típus, akivel ilyen balesetek történnek. Ezek jelzések: »Karcsi, állj le!« Rengeteget dolgozom, keveset pihenek. De mi értelme mindennek, ha utána nem látom majd felnőni a gyerekeimet? A lányom még csak kétéves lesz, szeretnék ott lenni, amikor leérettségizik, amikor férjhez megy.”

Mikor a Jóban rosszban-ban alakított karaktere infarktust kapott, Gesztesi az alábbiakat nyilatkozta a lapnak:

„Vagy agyvérzést fogok kapni, vagy infarktust. Rájöttem, ez nem mehet így tovább! Inkább keressek kevesebbet, de véget kell vetnem az öngyilkos rohanásnak!”

Gesztesi Károlytól január 13-án, hétfőn este búcsúzhatnak el a rajongói.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás