promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Dwayne Johnson apa lett, de valami nagyon nem stimmel
Borítókép:  CBR
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Dwayne Johnson-é a hét posztja, de nagyon furcsa ez az újszülött gyermek.

Dwayne Johnson egy imádnivaló és egyben vicces képet osztott meg az Instagramján. A Szikla híres arról, hogy szereti megtréfálni színésztársát és jóbarátját Kevin Hart-ot, és ez oda-vissza igaz.

 

Most Johnson-on volt a sor, hogy odaszúrjon Hart-nak, ehhez asszisztált neki a Disney+-on futó élőszereplős Star Wars-sorozat, a The Mandalorian közönségkedvenc figurája, "Baby Yoda", akiről eddig annyit lehet tudni, hogy abból a fajból származik, mint a Star Wars-univerzum legerősebb Jedi mestere, Yoda, és csecsemő létére hatalmas benne az Erő, amit használni is tud. Ezért a rajongók ezt a nevet adták neki.

 

A rendkívül aranyos lényről számtalan mém született már, és mindenki örökbe akarja őt fogadni. Mint azt a mellékelt ábra is mutatja, Dwayne Johnson mindenkit beelőzött.

„Köszönöm mindenkinek a jó kívánságokat és a gratulációt! Alig várom, hogy ezt a kis apróságot hazavigyem és bemutassam a bátyjának”

– írja posztjában Johnson, aki a bátyóban Kevin Hart-ot jelölte meg.

 

"Baby Yoda" már akkora rajongótáborra tett szert, hogy a Disney bolond lenne, ha nem használná ezt ki. Éppen ezért már elkezdték gyártani a különféle pólókat és tárgyakat, amin a figura szerepel, de jövőre érkezik a Baby Yoda plüss, és a Baby Yoda Funko POP, ami kétféle méretben is kapható lesz.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás