Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Dwayne Johnson apa lett, de valami nagyon nem stimmel

Dwayne Johnson apa lett, de valami nagyon nem stimmel

Színes

Dwayne Johnson apa lett, de valami nagyon nem stimmel

Színes

Helmeczi Benjamin 10:50

Dwayne Johnson-é a hét posztja, de nagyon furcsa ez az újszülött gyermek.

Dwayne Johnson egy imádnivaló és egyben vicces képet osztott meg az Instagramján. A Szikla híres arról, hogy szereti megtréfálni színésztársát és jóbarátját Kevin Hart-ot, és ez oda-vissza igaz.

 

Most Johnson-on volt a sor, hogy odaszúrjon Hart-nak, ehhez asszisztált neki a Disney+-on futó élőszereplős Star Wars-sorozat, a The Mandalorian közönségkedvenc figurája, "Baby Yoda", akiről eddig annyit lehet tudni, hogy abból a fajból származik, mint a Star Wars-univerzum legerősebb Jedi mestere, Yoda, és csecsemő létére hatalmas benne az Erő, amit használni is tud. Ezért a rajongók ezt a nevet adták neki.

 

A rendkívül aranyos lényről számtalan mém született már, és mindenki örökbe akarja őt fogadni. Mint azt a mellékelt ábra is mutatja, Dwayne Johnson mindenkit beelőzött.

„Köszönöm mindenkinek a jó kívánságokat és a gratulációt! Alig várom, hogy ezt a kis apróságot hazavigyem és bemutassam a bátyjának”

– írja posztjában Johnson, aki a bátyóban Kevin Hart-ot jelölte meg.

 

"Baby Yoda" már akkora rajongótáborra tett szert, hogy a Disney bolond lenne, ha nem használná ezt ki. Éppen ezért már elkezdték gyártani a különféle pólókat és tárgyakat, amin a figura szerepel, de jövőre érkezik a Baby Yoda plüss, és a Baby Yoda Funko POP, ami kétféle méretben is kapható lesz.

Borítókép: CBR