Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Szerintetek is inkább a mobilt érdemes nyomkodni motorozás közben?

Szerintetek is inkább a mobilt érdemes nyomkodni motorozás közben?

Színes

Szerintetek is inkább a mobilt érdemes nyomkodni motorozás közben?

Színes

Gaba 18:30

Egy choppert vezető, teljesen felelőtlen sofőrről készült a minap egy videó, aki úgy motorozik, mint senki. A kezeit nem a kormányra tapasztja, hanem a mobiljára, miközben az autópályán száguld. Olykor felnéz az útra, de túl sokszor azért nem. És kézzel jelzi az irányváltást.

Biztosan ti is fogtátok a fejeteket, vagy nyomtátok a dudát minimum egyszer az életetekben, amikor azt láttátok, hogy a mellettetek haladó autós vadul nyomkodja a mobilját, miközben vezet. Ez a szomorúan veszélyes vezetési technika millliószor ismétlődik naponta az utakon, nehezen lehet küzdeni ellene.

Most előkerült egy olyan videó, ahol kivételesen nem egy autó sofőrje veszélyezteti a telefonozással saját maga és a többi közlekedő épségét, hanem egy motoros.

A choppert vezető férfiről készült egy közel két perces videó, melyen a lábbal tartja meg a gépet, a kezeivel pedig a kormány helyett a mobilját szorítja. Eközben legalább 70-80 km/h-val halad.

Érthetetlen a dolog, de még inkább kínos, ha megállítják a rendőrök. Nem zavarja, még egy előzés is belefér neki. Mégpedig index használata nélkül, lazán, a kezével jelez, mintha csak kerékpáron csücsülne.

A videdó címe: tökfilkó vagy tutkeráj? Gondolkodás nélkül az elsőre szavazom.

Borítókép: Indavideo