promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A rendőrség nem tud betelni a meztelenül robogózó férfi látványával
Borítókép:  Twitter/Polizei Brandenburg
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ha azt vesszük, hogy még napokig eltart a kíméletlen hőhullám, elképzelhető, hogy divatot teremtett a meztelen motorozással egy német férfi. A brandenburgi rendőrség lekapcsolta, de nincs mit tenni ellene, hisz nem sértett szabályt. Így marad a röhögés.  

Az egy dolog, hogy az emberről csorog az izzadság a hőségben, de azért mégsem vetkőzünk meztelenre, ha kimegyünk az utcára. Vagy mégis? Egy németországi motoros úgy döntött, hogy tesz a jelenkori ruházkodási szabályokra, és anyaszült meztelenül pattant kismotorjára.

A local.de azt írja, a brandenburg tartományi rendőrség Twitteren posztolt a szerdai hírről, ugyanis az egyszeri divattanácsadót lekapcsolta az egyik járőr. Az úriemberen csak a sisak és egy szandál volt.

A rendőrségnél dőltek a kacagástól, viccesen arra kérték követőiket, hogy adjanak címet a fotónak. Akár ti is megtehetitek ezt most kommentben.

A brandenburgi rendőrség egyébként azt írta, hogy a meztelenül furikázó, enyhén telt figura nem sértett meg semmilyen szabályt azzal, hogy nem viselt ruhát motorozás közben. Csak akkor indulna ellene eljárás, ha valaki feljelenti. Így maradt az igazoltatás, s vélhetőleg folytathatta útját.

A szerte Európában, így Németországban is tapasztalható rettentő hőhullámmal pár napig még küzdenünk kell. Addig is senkinek sem tanácsoljuk a meztelen robogózást. Nehogy odakozmáljon az illető a felforrósodott ülésre.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás