promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Magyar duó döbbentette meg az America's Got Talent zsűrijét és közönségét
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Állva tapsolt a zsűri Antal Lorettának és olasz származású párjának, Daniel Togninak az America’s Got Talent című amerikai tehetségkutatóban, ahol légtornász-produkciójukkal mindenkit lenyűgöztek – írja szerdai számában a Blikk.

Az amerikai tévézés egyik legsikeresebb műsora az America's Got Talent. Több érdekes, és megható produkciót is bemutattak már a műsorban.

Meglepő módon egy oltári nagy hülyeséggel is tovább lehet jutni. Bár ilyen produkcióra nem nagyon volt példa még a műsor történetében.

A magyar pár csak a műsor miatt utazott ki Los Angelesbe. Már 2013 óta dolgoznak együtt, 2018-ban már különdíjat nyertek életük első cirkuszfesztiválján, és a magánéletben is egy párt alkott Loretta és Daniel.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Duo Togni #couple #love #together #selfie #instakozosseg #together

Duo Togni-AGTLoretta Antal (@duotogni) által megosztott bejegyzés,

„A barátommal még 2013-ban ismerkedtem meg a Fővárosi Nagycirkuszban. 2015 óta dolgozunk együtt, és úgy tűnik, nagyon sikeres a párosunk. Az egyik artista ismerősöm hívott el évekkel ezelőtt az egyik fellépésére, ami lenyűgözött. Úgy éreztem, ez az, amit mindig is kerestem, ez hiányzott az életemből. Felvételiztem a Baross Imre artistaképzőbe, ahol adtak egy esélyt, bár semmi alapom nem volt, csak egy spárgám. Amikor elkezdtem komolyabban foglalkozni a testem további fejlesztésével, sokat sírtam, kínoztam magam, hogy eljussak egy bizonyos szinte. Nem volt könnyű a makói hagymatermelői életem után professzionális légtornásszá válni. Csak a tehetségkutató miatt utaztunk Los Angelesbe, ahol az első körös meghallgatás zajlott. Nagyon izgatottak voltunk. Bár próbáltunk higgadtak maradni, amikor a színpadra léptünk, megláttuk Simon Cowellt, az America’s Got Talent megalapítóját, és egy kissé bepánikoltunk. Végül minden rendben ment: a közönség a zsűrivel együtt állva tapsolt nekünk, ám egyelőre erről többet nem árulhatok el. Pár részletet adtak még csak le az adásból, ezeken többek között az is látható, hogy a hajamnál fogva lógat a párom.”

A zsűri egyöntetűen úgy döntött, hogy a következő körben is bemutathatja tudását a páros. A válogatóról Loretta még sok mindent nem árulhatott el, mert a felvétel még nem került adásba.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás