promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Meghan és Harry újabb frontot nyitott Katalin és Vilmos ellen
Borítókép:  balról jobbra: Katalin hercegné, Vilmos herceg, Harry herceg, Meghan hercegné. Forrás: AFP/Richard Pohle
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sajtóhírek szerint újabb konfliktus van kialakulóban a két herceg és feleségeik között.

Valamivel több mint egy éve, hogy Harry herceg feleségül vette Meghan Markle színésznőt, azóta javában zajlik az élet a brit királyi udvarban.

Az idő előrehaladtával egyre több sajtóorgánum arról kezdett el cikkezni, hogy megromlott az idilli testvéri kapcsolat Vilmos és Harry között, ebben pedig a két feleség a ludas. A jól értesültek szerint Meghan egyre többször mond ellent az udvari hagyományoknak, és minden téren meg akarja előzni sógorát és annak feleségét.

Az egyik leglátványosabb lépés az volt, amikor Harryék elköltöztek a Kensington palotából, hogy külön háztartásban éljenek a Frogmore Cottage-ban.

A pár áprilisban elindította saját Instagram oldalát, ami bámulatos gyorsasággal növelte követői számát. Jelenleg 8,5 millión kíváncsiak Meghanékre, míg Vilmosékra „csak” 9,2 millióan, miközben ők már 2015-től fent vannak az Instán.

A Daily Mail úgy értesült, hogy Meghan és Harry herceg a hátrány eltüntetése érdekében felbérel egy közösségi médiás szakembert, aki záros határidőn belül még jobban felfuttatja az oldalt. A brit lap már el is árulta, hogy kire esett a pár választása. Ő nem más, mint Hillary Clinton korábbi tanácsadója, Sara Latham, aki kommunikációs titkárként Meghan szülési szabadsága után áll munkába.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás