promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elköltözött Meghan és Harry, miközben kikotyoghatták a születendő baba nemét
Borítókép:  Harry herceg, és felesége Meghan Markle. Forrás: AFP/Ben Stansall
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az utóbbi időben több pletyka is szárnyra kelt a költözéssel kapcsolatban, miközben Meghan barátnője, Serena Williams elszólhatta magát.

Péntek este az utolsó bútorokat is átvitték a Kensington-palotából Meghan és Harry új otthonába – írja saját információira hivatkozva az angol Hello! magazin. A hercegi pár már a windsori Frogmore Cottage-ban töltötte az éjszakát.

A királyi udvarból származó pletykák alapján a fiatal házasok azt szerették volna elérni, hogy visszavonultabban tölthessék – főleg a kicsi születése után –.mindennapjaikat. Mivel Harry csak a hatodik a trónöröklési sorban, ezért II. Erzsébettől megkapták az engedélyt – azonban a brit királyi család egy legnépszerűbb párjáról van szó, így nehéz lesz elbújniuk a lesifotósok elől.

A lap információi (az alább látható fotókat is ők készítették) szerint a ház környezetkímélő, biofestékkel borították falait, a legmodernebb eszközök gondoskodnak a víz- és áramellátásról. A tetőről nem hiányozhatnak a napelemek, a falak pedig hangszigeteltek.

Érdekesség, hogy a költözéshez időzítve Meghan és Harry közös Instagram-oldalt is indított, amivel sikerült Guinness-rekordot dönteniük. Ugyanis mindössze 5 óra 45 perc kellett ahhoz, hogy elérjék az egymillió követőt.

Egy pár nappal korábban Serena Williams, a világ egyik legjobb teniszezője, és nem mellesleg édesanya, valamint egyben Meghan Markle barátnője egy interjúban tanácsot adott gyereknevelésből.

Williams elmondta, hogy egy jóbarátja éppen gyermeket vár – mindenki azonnal Meghanre gondolt. A teniszező pedig úgy beszélt a születendő babáról, mintha lány lenne (mindig az angol nőnemet [she] használta, amikor egyes szám harmadik személyben beszélt a gyerekről). A bulvármédia szerint ezek a mondatok egyértelműen Meghan és Harry gyerekére utalnak.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás