promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ennyit ért a Starbucksnak a Trónok harcában felejtett kávés pohár
Borítókép:  AB / NURPHOTO
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Trónok harca 8. évadának 4. részében ott felejtett kávé 2,3 milliárd dollárt érhetett a Starbucksnak. Ráadásul ez az összeg folyamatosan emelkedik.

Nagyot bakiztak a Trónok harca készítői, amikor a 8. évad 4. részének lakoma jelentében a boros kupák között előkerül egy Starbucks-os kávéspohár is. Annyi biztos, hogy az amúgy is világhírű cég életében nem kapott még ekkora ingyen reklámot. Az HBO reakciójában viccesre vette a figurát.

Most a Forbes utána ment, pontosan mennyi is az annyi. Azaz, mennyit ért a Starbucksnak a véletlen termékelhelyezés. Egyrészt az írásból kiderül, hogy az epizódot követően a Starbucksot említő tweetek megtízszereződtek. Másrészt, s, ami talán fontosabb, a 

Critical Mention médiaelemző adatai alapján a Hollywood Branded vezetője, Stacy Jones úgy véli, a baki 2,3 milliárd dollárt érhetett a Starbucksnak. Ráadásul ez az összeg folyamatosan emelkedik.

Érdemes hozzátenni, hogy a részben ott hagyott pohár egy sima papírpohár, mégis mindenki a Starbucksra asszociált, ez pedig, ahogy a Forbes jelzi, a vállalat brutális márkaerejét mutatja.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás