promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nagyot bakiztak a Trónok harca készítői
Borítókép:  IMDb
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A rajongók kedvenc szereplője innentől egy Starbucks-os kávéspohár.

Szerencsétlen alkotóknak már annyi mindenre kell figyelniük a Trónok harcával kapcsolatban, hogy iszonyatosan nehéz minden apró hibát kiszúrniuk. El is került a figyelmüket, hogy a 8. évad 4. részének lakoma jelentében a boros kupák között előkerül egy Starbucks-os kávéspohár is.

 

A rajongók új kedvenc szereplője a 15. perctől tűnik fel a sorozatban, de valószínűleg a pohár sajnos meg fog halni, mint oly sokan a szériában. Élvezzétek ki, amíg lehet, mivel ezt a szakemberek a későbbiekben ki fogják retusálni a részből. Meg tudják-e csinálni a mai technika mellett? Semmi perc alatt!

Ennek az epizódnak is elég sötét volt a fényképezése, de a legtöbb rajongó még így is ki tudta szúrni a kávéspoharat. Jöttek is a poénok, hogy:

„Winterfell melyik részén van Starbucks?”

A Daenerys Targaryent alakító Emilia Clarke is annyira a szereppel volt elfoglalva, hogy észre sem vette, hogy ott csücsül előtte egy pohár valamelyik másik világból. Annyi biztos, hogy a Starbucks életében nem kapott még ekkora ingyen reklámot. A Sárkányok anyja csak is ott vásárol, ha egy jó kávéra vágyik.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás