promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Marco Rossinak a meccs után olyat mondott a riporter, amire nem volt felkészülve, szép lezárása volt a rövid interjúnak

Marco Rossinak a meccs után olyat mondott a riporter, amire nem volt felkészülve, szép lezárása volt a rövid interjúnak

Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc

Marco Rossi a magyar-bosnyák válogatott mérkőzés után röviden értékelt.

Vereség után döntetlen, a gólra még várnunk kell.

A magyar válogatott második mérkőzését játszotta a Nemzetek Ligájában az A-ligában, ahol Németország, Hollandia és Bosznia-Hercegovina az ellenfele az elkövetkező időszakban. Az első fordulóban totális vereséget szenvedtek Szoboszlai Dominikék, hiszen Düsseldorfban ötgólos német siker született, a magyar nemzeti tizenegy pedig csupán helyzetekig jutott, bár 1:0-ás állásnál több sansz is volt az egyenlítésre, végül nem sikerült betalálnunk,

pedig felvállaltuk a mérkőzésen a nyíltsisakos küzdelmet.

A gól pedig Bosznia-Hercegovina ellen sem jött össze a második mérkőzésen, így a végeredmény 0:0 lett a budapesti összecsapáson a Puskás Arénában. Ezt az eredményt pedig igazából mindkét csapat magyarázhatja úgy, hogy előrébb léptek, mindkét csapat egy nagyobb vereség után tudott talpra állni és pontot szerezni.

Marco Rossi is értékelt a meccs után az M4 Sport kamerái előtt.

Marco Rossi úgy nyilatkozott, hogy a csapat sokkal erősebb volt, mint múltkor. A szövetségi kapitány említette azt is, hogy nagyon frusztrált volt a múltkori eredmény után, amikor a csapat Németország ellen játszott.

Mint elmondta, a vesztes mérkőzés után most megvolt a reakció, egy jó reakció, különös szempontból, hogy megvolt a vágy bennük. A válogatott nem leszegett fejjel jött le a pályáról, de a kapitány ezzel együtt sem elégedett, hiszen a csapat győzelmet érdemelt volna.

Azt is hozzátette, hogy az ellenfél kapusa volt a legjobb játékos a meccs folyamán.

A szövetségi kapitány büszke a játékosok hozzáállására is, mivel nem volt egyszerű az 5:0 után játszani.

A riporter a rövid elemzés után felköszöntötte Marco Rossit, akinek tegnap volt a 60. születésnapja, majd megköszönte neki, hogy ilyen szép focit adott nekünk, majd azt is hozzátette, hogy reméli, hogy nem fog eltűnni, utalva ezzel Rossi korábbi nyilatkozatára.

A kedves és megható gesztus láthatólag meglepte Rossit, aki mosolyogva köszönt el az interjú végén a riportertől. Nevetve pedig azt is hozzátette, hogy nem tudja, hogy mindenki egyetért-e ezzel a véleménnyel, de köszöni.

A jelenet és Marco Rossi rapid elemzése az M4 Sport oldalán is megnézhető IDE kattintva.