promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Érem helyett felnőttfilmes szerződéssel vigasztalódhat az olimpia nagyágyúja

Érem helyett felnőttfilmes szerződéssel vigasztalódhat az olimpia nagyágyúja

Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions

Valami olyasmivel verte le a lécet, amitől sokan elvörösödhettek a közvetítést nézve.

A párizsi olimpia bővelkedett botrányokban és furcsa jelenetekben, köztük voltak természetesen olyanok is, amit nem bosszankodva, hanem mosolyogva nézhettünk. Szegény Anthony Ammirati biztosan nem nevetett rajta, amikor leverte a lécet rúdugrásban, és valójában a nézők sem kárörvendtek, inkább csak pironkodtak, hogy miként tette azt.

A francia atléta ugyanis szokatlan testrésszel ütötte le a lécet, és bár többen figyelmeztették, hogy a kudarcot elkerülhette volna, ha kicsit gondosabban jár el az öltözködésnél, úgy tűnik, bár bezárult előtte egy ajtó az olimpián, egy másik kinyílt számára, méghozzá nem is akárhol.

A 21 éves sportolóra ugyanis felfigyeltek a felnőttfilmes cégek vezetői, akik szerint Ammirati olyan szerencsés adottságokkal van megáldva, amit kár lenne parlagon hagyni. Nem meglepő, hogy a CamSoda alelnöke, Daryn Parker állítólag be is próbálkozott nála, és hatszámjegyű összeget ajánlott a franciának, hogy szerepeljen az oldalukon.

Az Euronews szerint Ammirati egy szívhez szóló levelet kapott Parkertől, amiben ez állt:

"Ha rajtam múlna, díjaznám, amit mindenki más is látott. Mint az ágyékközpontú tevékenységek szerelmese, szívesen felajánlanék neked akár 250 000 dollárt is egy 60 perces webkamerás show-ért cserébe, amelyben megmutathatod magad."

A sportoló egyelőre hivatalosan még nem kommentálta a megkeresést, sőt, a versenyszáma után is nagyon visszafogottan nyilatkozott:

"Ez egy nagy csalódás számomra... Kicsit el vagyok keseredve, mert a harmadik kísérletnél, 5,70 méteren nem hibáztam, technikai probléma volt"

- mondta Ammirati.

"Fizikailag 100 százalékos voltam, a körülmények jók voltak. Ez az első alkalom, hogy stressz nélkül versenyezhettem. Egy célom volt, kapcsolatba lépni a közönséggel"

- fogalmazott a verseny után Ammirati, és úgy hisszük, sikerrel is járt az olimpián végül 12. helyen záró rúdugró.