promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Hámori Luca gyűlölt magyar sztárral fotózkodott a ringben, eddig sosem látott kép került elő az olimpikonról

Hámori Luca gyűlölt magyar sztárral fotózkodott a ringben, eddig sosem látott kép került elő az olimpikonról

Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions

Hámori Lucáról kikerült egy kép az internetre, amin hazánk egyik megosztó sztárjával látható a ringben.

Hámori Luca még egy jó darabig rivaldafényben marad, mert bár nem tudta legyőzni Imane Khelifet, mégis az olimpia hősének lehet nevezni, hiszen ki mert állni az algériai ellenféllel, és becsületesen, sportszerűen, kitartóan végig csinálta a háromszor 3 perces meccset. Nem csoda, hogy az Ökölvívó Szövetség úgy döntött, megadják neki a bronzérmeseknek járó pénzjutalmat, ez viszont nem mindenkinek tetszik, sporttársa felháborodott a MÖSZ lépésén, és nyilvánosan szólalt fel ellene.

Mindenki büszke lehet Hámori Lucára, aki elképesztő teljesítményt nyújtott a párizsi olimpián. Az ökölvívóval nemrég kikerült az internetre egy eddig sosem látott kép, amin az egyik gyűlölt magyar sztárt karolja át a ringben. Legutóbb a labdarúgó EB-n készült ehhez hasonló felvétel, azon Istenes Bence volt látható Csoboth Kevinnel, most pedig hazánk másik sporthősével, Hámori Lucával tettek közzé egy ilyen fotót - bár hozzá kell tenni, hogy ez a kép nem Párizsban, és nem is most készült, de még csak nem is Hámori egyik mérkőzésén.

Merthogy nem a bokszoló küzdött akkor a ringben, Luca civil ruhában, szurkolóként volt jelen ezen az eseményen; mellette pedig a Sztárbox tavalyi női győztese, Berki Mazsi mosolyog, aki a döntő után készített közös képet a sportolóval.

Berki Mazsi ezzel a képpel akarta tudatni, hogy mennyire szurkol Lucának az olimpián; ezzel szerette volna viszonozni neki, hogy tavaly decemberben Hámori is szurkolt neki a Sztárbox fináléjában.

Rajtuk kívül még Mazsi egykori edzője, Turós András látható a képen, aki már a negyeddöntő idején biztos volt benne, hogy a híresség meg fogja nyerni a Sztráboxot. Az edző korábban elmondta, hogy Mazsi nem csak a nők mezőnyében volt kiemelkedően tehetséges, hanem a férfiak közt is megállja a helyét, mert nem egyszer fordult elő, hogy férfiakkal edzett a felkészülés során.